Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa stabilizatoare pentru buldoexcavator Caterpillar 434F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434F
Cod produs
CBZEQV78-AT
Out Of stock
Descriere
Ofera-i utilajului tau componente de cea mai buna calitate pentru a-i sustine eforturile pe care le face in indeplinirea misiunii sale. Ai nevoie de el perfect functional pentru a-ti finaliza lucrarile. Si ai nevoie de aceasta talpa stabilizatoare Caterpillar 434F pentru a-l mentine ferm pe pozitie in timpul lucrului. Ce are el de facut nu-i deloc usor, dar avand cadrul optim si stabilitatea necesara, se va descurca de minune. Iar talpa aceasta va fi ajutorul sau mai mult sau mai putin secret. O piesa impecabila, pregatita sa infrunte cele mai dure conditii de exploatare. Pune-o la treaba!

Intr-un domeniu atat de dinamic si de vast cum este lumea utilajelor, sa gasesti solutia potrivita nu-i intotdeauna floare la ureche. Mai ales ca nici timpul nu-ti este prieten de cele mai multe ori. Alaturi de noi scutesti si timp, si neuroni! Ne pliem pe nevoile tale si iti oferim de-a gata solutiile cele mai eficiente pentru problemele tehnice pe care le intampini. Echipa noastra de specialisti este bine documentata, dar si experimentata, astfel ca va sti cu precizie ce sa-ti recomande pentru o insanatosire grabnica si durabila a utilajului tau. Suna-ne!

Talpa stabilizatoare Caterpillar 434F - excelenta alegere!
In timpul lucrarilor solicitante, stabilitatea utilajului tau este esentiala si are nevoie de componente zdravene pentru a-si pastra echilibrul. Acestea sunt talpile stabilizatoare, precum este cea pe care ti-o propunem, si care iti ofera mai multa siguranta, dar si mai multa eficienta in timpul exploatarii utilajului tau. Sarcinile sunt grele, manevrele adesea complicate si nu le-ar putea face fata fara un astfel de ajutor care ii mentine stabilitatea necesara. Componenta aceasta este fabricata din cauciuc si este destinata utilizarii pe suprafete din beton sau asfalt. Daca lucrarile se desfasoara in alt mediu, vei avea nevoie de o componenta realizata din otel.

Consultanta tehnica de care ai nevoie, gratis!
Orice defectiune pare o corvoada. Alergatura, timp pierdut, dileme, stres, nervi - cam cu astea te confrunti. Insa ne-am propus sa simplificam un pic lucrurile, incat sa poti rezolva problema fara sa treci prin toate astea. Punem la bataie calitate, pasiune, inspiratie si promptitudine ca sa alungam stresul, grijile si consumul inutil de timp si energie. Si facem asta si prin serviciul nostru de consultanta gratuita, care te va scuti de multe batai de cap si iti va oferi garantia unor solutii competente, eficiente si avantajoase, orice problema tehnica ai intampina. Contacteaza-ne!

Garantie
In caz de defecte de fabricatie, esti pe deplin asigurat. Poti comanda linstit, aceasta talpa stabilizatoare pentru buldoexcavator Caterpillar 434F este insotita de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru astfel de situatii. Care, fie vorba-ntre noi, sunt extrem de rare. Totusi, pastreaza documentele necesare pe care le vei regasi in interiorul coletului. Sa fie acolo!

Livrare
Stim ca timpul te preseaza si iti vom livra aceasta talpa stabilizatoare Caterpillar 434F super rapid. Tot ce ai de facut acum este sa plasezi comanda folosind datele noastre de contact iar noi ti-o expediem cat ai zice peste. Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere. Cum preferi!

Montaj
Ca sa te asiguri ca utilajul tau va functiona din nou impecabil, este esential ca montajul sa fie realizat in maniera profesionista. Esti in cautarea unui mecanic de incredere, care sa faca treaba buna? Da-ne de veste si il trimitem la tine, in orice colt al tarii te-ai afla. Suntem peste tot!

Specificatii tehnice
Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura