Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa stabilizatoare buldoexcavator Caterpillar 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426
Cod produs
OTVHZGFN-AT
Out Of stock
Descriere
N-ai vrea sa-ti vezi utilajul clatinandu-se! Aceasta talpa stabilizatoare Caterpillar 426 este alegerea perfecta pentru imbunatatirea performantei masinariei tale. Ii asigura stabilitatea necesara pentru a-si duce cu succes la indeplinire sarcinile atat de dificile. O piesa zdravana, nu gluma, pe masura misiunii sale deloc usoare. Da dovada de rezistenta deosebita, oricat de intens ar fi solicitata, si are si un pret care o sa-ti placa!

Orice defectiune vine la pachet cu o serie de neplaceri si, desigur, inghite si timp, si bani. Ne-am propus sa facem lucrurile cat mai simple cand vine vorba de remedierea lor, astfel ca iti punem la dispozitie tot necesarul tehnic in cel mai scurt timp. Discuta cu specialistii nostri despre problema tehnica pe care o intampini. Vor identifica solutia cea mai avantajoasa, iar piesele vor porni de indata spre tine. Iti asiguram si efectuarea interventiei tehnice, daca ai nevoie. Suna-ne!

Talpa stabilizatoare Caterpillar 426 - un ajutor de nadejde pentru utilajul tau!
Siguranta in exploatare este un capitol important, ce nu trebuie lasat deoparte. Cu ajutorul acestei talpi, vei reusi sa iti stabilizezi utilajul si, o data pus pe pozitii, iti vei putea desfasura activitatea in conditii optime de siguranta si eficienta. Aceasta talpa stabilizatoare este realizata din cauciuc si este destinata folosirii pe suprafete din beton sau astfalt. Intr-un alt mediu de lucru, va fi necesara o componenta confectionata din otel.

Avem grija sa scapi de griji!
Iti va fi mult mai simplu sa iei cele mai bune decizii avand acces la toate informatiile de care ai nevoie, centrate pe nevoile tale. Te vom scuti de batai de cap in depistarea pieselor potrivite, caci am creat un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Poti fi cu un pas inaintea defectiunilor apeland la noi! Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor pe-ale caror recomandari te poti baza. Contacteaza-ne fara sfiala si vei primi toate raspunsurile de care ai nevoie!

Garantie
Calitatea pieselor de schimb pe care ti le oferim ne preocupa maxim. De aceea acestea beneficiaza de garantie, iar aceasta talpa stabilizatoare pentru buldoexcavator Caterpillar 426 nu face exceptie. Timp de 6 luni esti perfect acoperit, daca se intampla cumva sa descoperi vreun defect de fabricatie. In colet regasesti documentele necesare.

Livrare
Pentru ca stim cat de important este sa ai la timp piesa necesara, iti vom livra aceasta talpa stabilizatoare Caterpillar 426 super rapid. Plaseaza comanda folosind datele noastre de contact si noi ti-o expediem de indata. De asemenea, poti ridica produsul si direct de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca iti este mai comod asa.

Montaj
Calitatea si profesionalismul interventiilor tehnice influenteaza considerabil performantele ulterioare ale pieselor montate. Te sfatuim sa apelezi de fiecare data la persoane specializate, ca sa fii sigur ca totul va functiona asa cum te astepti. Stim ca nu-i intotdeauna usor sa gasesti un mecanic de incredere, asadar, daca ai nevoie de cineva pe care sa te poti baza, da-ne un semn si se rezolva!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura