Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa stabilizatoare buldoexcavator Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
18WTACI4-AT
Out Of stock
Descriere
Aceasta talpa stabilizatoare Caterpillar 442E este o alegere inspirata pentru maximizarea eficientei utilajului tau in timpul lucrului si, desigur, pentru a-ti spori siguranta. Caci stabilitatea utilajului tau in timp ce lucrezi este la fel de importanta ca si eficienta. Iar componenta aceasta zdravana ii asigura masinariei tale cadrul optim de functionare, mentinandu-l ferm pe pozitii oricat de complexe si dificile ar fi sarcinile sale. Nu va ceda cu una, cu doua, fiind o piesa echivalenta de cea mai buna calitate, similara celei originale in privinta performantelor pe care ti le ofera. Doar pretul le deosebeste!

Timpul pierdut, cheltuielile inerente, stresul identificarii remediului potrivit - sunt multe aspecte care intra in joc cand utilajul tau da semne de oboseala si iti solicita ceva imbunatatiri. Noi ne straduim sa acoperim toate etapele, oferindu-ti atat produse de cea mai buna calitate pentru utilajul tau, cat si servicii conexe care sa te ajute sa iti optimizezi performanta si costurile. Apeleaza cu incredere la noi! Te scoatem din impas!

Talpa stabilizatoare Caterpillar 442E - un ajutor pretios! Iti sustine utilajul vreme indelungata!
Specificul activitatii tale pune presiune pe utilajul tau. Sarcinile dificile, manevrele complicate il pot pune in dificultate si n-ai vrea sa-l vezi clatinandu-se sau chiar rasturnandu-se sub povara greutatilor. Cu ajutorul acestei talpi, vei reusi sa iti stabilizezi utilajul si, o data pus pe pozitii, iti vei putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii, eficient, dar si mult mai sigur. Este realizata din cauciuc si este destinata utilizarii pe suprafete din beton sau astfalt. Intr-un alt mediu de lucru, „off-road”, va fi necesara o componenta confectionata din otel.

Solutii mereu la indemana! Contacteaza-ne!
Cu atatea informatii si alternative de remediere, adesea poate fi dificil sa le alegi pe cele potrivite nevoilor tale si problemelor tehnice cu care te confrunti si credem ca serviciul nostru de consultanta o sa-ti prinda numai bine. Orice nelamurire sau dilema ai avea, ti-o vom limpezi pe data! Echipa noastra de specialisti iti furnizeaza toate informatiile relevante pentru tine pentru a-ti facilita cele mai bune alegeri. Te sfatuieste prieteneste, dar si profesionist, pentru ca tu sa-ti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Contacteaza-ne fara sfiala, consultanta este gratis!

Garantie
Nu-ti fa griji, daca se intampla ca aceasta talpa stabilizatoare pentru buldoexcavator Caterpillar 442E sa prezinte vreun defect de fabricatie, are o garantie de 6 luni de la data achizitiei care acopera astfel de situatii neplacute. Putin probabile, fie vorba-ntre noi, dar pentru mai multa siguranta, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Stim cat de pretios este timpul tau, asa ca ne-am asigurat ca aceasta talpa stabilizatoare Caterpillar 442E va ajunge la tine in cel mai scurt timp. Daca te-ai decis, ai aici datele noastre de contact pentru a plasa comanda. Ti-o trimitem in doi timpi si trei miscari! De asemenea, poti veni chiar tu dupa ea daca esti pe aproape, la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Montajul are particularitatile sale, pe care un profesionist le cunoaste cel mai bine, asadar te sfatuim sa te indrepti catre persoane specializate. Iti putem recomanda pe cineva din apropierea ta, daca nu stii la cine sa apelezi. Intreaba departamentul tehnic si se gaseste rapid solutia cea mai buna.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura