Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare buldoexcavator Caterpillar 434F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434F
Cod produs
E1ZB3DCU-AS
Out Of stock
Descriere
Scopul nostru este ca fiecare client in parte sa fie multumit si sa se bucure de produsul pentru care investeste! Fii unul dintre clientii nostri fericiti si comanda aceasta pompa buldoexcavator Caterpillar 434F , creatie originala! Iti recomandam cu incredere intrucat suntem foarte atenti ca produsele noastre sa fie din cele mai bune si mai actuale! Sistemul motor va cunoaste o imbunatatire instanta!
Performanta este atingerea obiectivelor in urma unui plan bine organizat de lucru. Iar pentru un astfel de plan, ai nevoie de informatii relevante! Avem o echipa specializata in acest sens, o echipa care se va ocupa de cazul tau cu profesionalism! Primeste un plan personalizat dupa care sa-ti conduci afacerea si sa-ti intretii utilajul! Un singur telefon si viziunea ta poate prinde noi nuante!

Vei cunoaste eficienta din prima cu aceasta pompa buldoexcavator Caterpillar 434F din gama pieselor motor!
Iti doresti ca utilajul tau sa performeze neintrerupt? Vrei ca investitia ta sa merite? Te-ai saturat de cercul vicios al reparatiilor? Alege aceasta pompa alimentare pentru sistemul motor si asigura-i buna functionare! Aceasta va alimenta motorul masinariei tale exact asa cum se presupune ca trebuie sa faca o piesa de calitate!

Ai intrebat, te-am informat!
Suntem o enciclopedie de informatii relevante pentru domeniul tehnic! Serviciul de consultanta gratuita este la indemana oricarui client! Si ca sa performezi, mai intai trebuie sa alegi piesa compatibila pentru utilajul tau! Zis si facut! Cea mai placuta conversatie este la un telefon distanta! Vei finaliza cu un plan temeinic pentru intretinere, sfaturi cu privire la locul si modul montajului si tot felul de substraturi legate de piesele de schimb!

Garantia este esentiala atunci cand investesti! De aceea, fiecare piesa de schimb vine la pachet cu un certificat de garantie care sa ateste asta! Aceasta pompa electrica alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 434F detine garantie timp de un an de zile!

Nu ne permitem sa abuzam de timpul tau! Stim cat conteaza in activitatea ta acest factor! Motiv pentru care ne miscam precum fulgerul! Iti livram aceasta pompa buldoexcavator Caterpillar 434F in primele 24 de ore de la comanda! Ne poti suna sau poti completa cererea de pe site!

Nu exista aspect pe care sa-l omitem! Mai ales cand vorbim despre montaj! Tentatia improvizatiilor este ademenitoare atunci cand privesti din perspectiva financiara, insa s-ar putea sa te coste dublu daca nu alegi bine din prima! Valorifica-ti investitia si asigura sanatatea indelungata a piesei! Indreapta-te catre un atelier de specialitate!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura