Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea Bobcat 6689611

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6689611
Cod produs
BID03SCV-AL
Out Of stock
Descriere
Felul in care ai grija de utilajul tau este cel ce vorbeste, in timp, despre sanatatea lui! Astfel, ii poti oferi un intinzator curea Bobcat 6689611 ce este un produs original, pentru a ii asigura rezistenta si fiabilitate crescute! Il vei gasi cu siguranta la noi in depozit, dar, daca nu ai timp sa ne faci o vizita, il putem trimite chiar noi la tine!

Cand utilajul tau da semne ca nu mai functioneaza optim, este timpul sa faci o schimbare! Nu astepta pana defectiunea se agraveaza, inlocuieste piesa de schimb uzata cu una noua, cu o putere crescuta! Pe ACN Piese Utilaje avem o varietate de piese de schimb, toate de o calitate extraordinara!

Mai mult, nu exista o prioritate mai importanta pentru noi decat tine! Astfel, daca ai nelamuriri in legatura cu ce produs ti se potriveste cel mai bine, nu ezita sa ne contactezi. Mai mult, daca montajul iti da batai de cap, este cazul sa te opresti! Avem consultanta gratuita si iti putem sugera oricand mesteri priceputi, care sa faca o treaba de durata, bazata de cunostinte si experienta!

Cand ai luat ultima data o pauza de la grijile zilnice? Cu acest intinzator curea Bobcat 6689611 a sosit momentul!
Atunci cand observi ca utilajul tau nu mai da randamentul potrivit si ti se pare ca tinerea in tensiune a curelei de transmisie dintre volanta si pompa hidraulica se realizeaza in mod precar, cu siguranta ai nevoie de un produs nou! Acest intinzator curea este piesa de motor indispensabila pentru performanta zilnica!

Nu trebuie sa identifici intotdeauna tu fiecare defectiune! Este bine, insa, sa intrii pe ACN Piese Utilaje si sa ne dai un telefon! Cu informatiile potrivite, fiecare problema va gasi o rezolvare, iar tu iti poti relua in mod firesc ziua de lucru! Mai mult, daca actionezi fara a cunoaste bine mecanismul, risti sa agravezi lucrurile!

Fiind un produs original, cand vorbim despre acest intinzator curea Bobcat 6689611 este putin probabil sa existe defecte din fabrica! Dar, pentru a evita orice risc, iti trimitem impreuna cu el si un certificat de garantie, valabil timp de 6 luni!

Ajungem la tine, in orice colt de tara te-ai afla! Este suficient sa ne spui cum doresti sa facem, utilizand datele de contact.
In mai putin de 24 de ore te va contacta curierul, pentru a prelua piesa de schimb mult dorita! Mai mult, noi te asteptam si la sediul nostru de langa Bucuresti, astfel incat sa iti alegi chiar tu acest intinzator curea Bobcat 6689611 chiar de pe raftul nostru!

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti? Nu se intampla doar in basme, se poate intampla chiar si la tine acasa!
Ai nevoie doar de informatiile potrivite pentru ca montajul sa fie unul corect executat, ce rezista in timp! Astfel, ne poti contacta oricand, iar noi iti vom sugera mesteri cu experienta, care sa faca treaba in locul tau! Simplu, rapid, dar mai ales de durata!

Specificatii tehnice

Diametru rola = 76mm
Lungime = 35,5mm
Distanta intre rola si arc = 90mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura