Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea Bobcat 7141788

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7141788
Cod produs
2WPG6HS1-SC
Out Of stock
Descriere
Ne-am gandit ca a venit vremea sa te facem atent asupra acestui intinzator curea Bobcat 7141788 Este un produs extrem de fiabil, un exemplu pentru familia lui de produse. Daca ar putea vorbi, fiecare intinzator ar pune mana pe telefon si ar suna la acest model ca numai ca sa ii ceara sfatul. Este un soi de mamacita, nu misca nimeni in front fara sa obtina acordul ei. Iar, daca esti prieten cu ea, esti prieten cu toata gama. Vino la noi ca sa iti facem cunostina cu intreg clanul.

Te-ai trezit intr-o conjunctura neplacuta?  Sa stii ca toate au o rezolvare. Ti-a furat vecinul o capra? Suna la politie. Ti-a dat cafeaua in fiert? Aia e, o bei si asa, oricum dormi. Ti-a picat baiatul BAC-ul? Ii tai banii pentru plimbarile in Vama si-l pui la invatat. Ti-a picat vreo piesa la utilaj? Pai asta e simpla, zi merci. Pui mana pe telefon si suni la ACN. Consultanul care te preia, iti face imediat o evaluare a problemei, gaseste solutia si, la final, nu ramane decat sa comanzi piesa.  E cea care iti trebuie, e compatibila, ‘ai ca merge - reparam si ziua ta.

Intinzator curea Bobcat 7141788 se tine tare si cureaua nu sare
Aceasta piesa este conceputa special pentru a efectua o intindere optima a curelei de transmisie. Este o dedicatie speciala pentru utilajele Bobcat. Intinzatorul se remarca prin faptul ca intinde cureaua atat cat este necesar pentru ca transmisia sa se faca fara piedici. Lin si delicat ca o ninsoare.

Orice informatie pleaca in delegatie… la tine
Exista o foarte multe informatii legate de rolul acestei piese, lucru care dovedeste pe deplin importanta ei tehnica. De aceea trebuie sa fii pregatit si pentru schimbarea ei. Pentru ca exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale (catastrofice, bruste), asa cum este cazul uzurii suprafetelor de contact. Fa-ti intotdeauna un plan de back up pentru acest tip de piese, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un inlocuitor pe masura.

Garantie
Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest intinzator curea Bobcat 7141788 nu vei plati niciodata pentru disfunctionalitati care apar din vina producatorului.

Livrare
Expediem acest intinzator oriunde in tara. Ori expediem ori nu mai expediem, caci nu e de joaca. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montaj nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie, nu doar de piesa de schimb comandata. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independent priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice

• diametru rola = 127mm
• distanta intre gaurile de prindere = 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura