Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea Bobcat 7269057

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7269057
Cod produs
E3P1TALI-SC
Out Of stock
Descriere
Deschide poarta crestine. Dar nu pentru vreun colind, de data asta, ci pentru consultantii nostri care iti aduc o veste mare. Am primit acest intinzator curea Bobcat 7269057 si este gata sa-ti impodobeasca utilajul. Impreuna vor transforma fiecare zi de lucru intr-o sarbatoare. Stolurile de heruvimi tehnici vor intona cantece de slava pentru producatorul acestei minunate piese. Vino si tu, este loc la masa cu piese de schimb si pentru tine.

Vestea proasta e ca nu exista o lume perfecta in sectorul nostru. Deci, in orice moment, in focul productiei te poate lasa un utilaj. Vestea buna este ca desi imperfecta, lumea din sectorul nostru este diversa, deci incap aici si o multime de intamplari bune. Una dintre ele apare atunci cand ti-e mai greu si nu stii ce sa faci. Intamplarea e ACN Piese Utilaje. Si nu suntem vreun cavaler calare pe un cal alb, caci nu am putea decat sa te plimbam un pic. Dar nu-ti arde de distractie acum. Nu e nimic, iti readucem noi starea. Avem oamenii care stiu ce iti trebuie si avem si piesa care iti reface utilajul. Impreuna pentru o lume mai buna.

Intinzator curea Bobcat 7269057 se tine tare si cureaua nu sare!
Aceasta piesa este conceputa special pentru a efectua o intindere optima a curelei de transmisie. Este o dedicatie speciala pentru utilajele Bobcat. Intinzatorul se remarca prin faptul ca intinde cureaua atat cat este necesar pentru ca transmisia sa se faca fara piedici. Lin si delicat ca o ninsoare.

Orice informatie pleaca in delegatie… la tine
Exista foarte multe informatii legate de rolul acestei piese, lucru care dovedeste pe deplin importanta ei tehnica. De aceea trebuie sa fii pregatit si pentru schimbarea ei. Pentru ca exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale (catastrofice, bruste), asa cum este cazul uzurii suprafetelor de contact. Fa-ti intotdeauna un plan de back up pentru acest tip de piese, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un inlocuitor pe masura.

Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija acest intinzator curea Bobcat 7269057 nu vei plati niciodata pentru disfunctionalitati care apar din vina producatorului.

Expediem acest intinzator oriunde in tara. Ori expediem, ori nu mai expediem, caci nu e de joaca. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie, nu doar de piesa de schimb comandata. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care ii soliciti.

Specificatii tehnice

• diametru rola = 127mm
• distanta intre gaurile de prindere = 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura