Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea transmisie miniincarcator Bobcat T870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T870
Cod produs
Y1G0V75I-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest intinzator curea transmisie Bobcat T870 de la noi, problema este rezolvata. Pune-i cruce, varsa o lacrima si uit-o. Apoi intoarc-te catre viata acestui minunat intinzator. Este original si beneficiaza de cele mai bune recomandari. Daca nu poti rezolva singur cu montajul, avem noi mecanicul care iti trebuie. Colaboram cu cei mai buni. Spune-ne si il trimitem cu prioritate la tine. Cat priveste problema… despre morti numai de bine.

Vom fi intotdeauna alaturi de tine, este misiunea noastra in acest sector. Ne mandrim de fiecare realizare pe care o reusesti pentru ca stim ca am contribuit si noi. Nu suntem perfecti, dar ne dorim sa fim macar foarte buni. Si sa nu ne oprim din a ne perfectiona. De aceea iti punem la dispozitie cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau.  Invatam din fiecare experienta si cautam sa ne imbunatatim serviciul. Nu ezita sa ne contactezi.

Intinzator curea transmisie Bobcat T870 invarteste, tac tac tac...
Intinzatorul nostru are o durata de exploatare mult mai mare decat solutiile aftermarket. Foloseste-l cu incredere ca sa previi uzura prematura a curelei de transmisie. Pe cale de consecinta vor scadea, in timp, cheltuielile de mentenanta ale utilajului.

Nu trebuie sa alegi, trebuie sa culegi
Informatia inseamna putere. Iar puterea nu sta in muschi ci in inteligenta care ii pune la treaba. Apeleaza, asadar, la noi ori de cate ori ai nelamuriri sau doresti sa afli ceva despre o piesa sau despre o nelamurire legata de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate informatiile si asistenta. Toate recomandarile sunt gratuite. Puterea consta in disponibilitatea de a-ti ajuta partenerul atunci cand il doare.

Garantie
Tanarul intinzator curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat T870 a facut hapciu? Scartaie din toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem inlocuitor. Unul absolut nou. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Maximizam eficienta pe toate laturile activitatii noastre. Inclusiv pe cel legat de expeditie. La noi este ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.  Mai departe ne ocupam noi.

Montaj
Vei ajunge si la montaj. Inevitabil. Nu incerca a faci si tu ce vezi pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de cele mai multe ori, nu. Cauta neaparat un mecanic de talia aceea ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice
• diametru rola = 127mm
• distanta intre gaurile de prindere = 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura