Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pompa hidraulica Bobcat T870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T870
Cod produs
LUXMK6D1-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti piesa de schimb perfecta? Acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat T870 te asteapta in depozitul nostru! Universul utilajelor este nemarginit, gazduind mii de piese de schimb pregatite sa-i ofere masinariei energia de care are nevoie. Fiecare piesa de schimb este inzestrata cu un rol fundamental. Astfel, un intinzator curea face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor, fiind cel mai bun prieten al acestuia. Profita de oportunitate si contacteaza-ne!

Ai parte de tot sprijinul nostru! Stim cat de important este sa ai pe cineva alaturi atunci cand lucrurile scapa de sub control. Contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne pe retelele sociale! Ne ocupam noi de identificarea unor solutii eficiente si rapide. Activitatea ta nu va avea de suferit!

Piesele de schimb si rolul lor

Piesele de schimb au responsabilitati diferite, fiecare punandu-si amprenta asupra bunei functionari a utilajului. Astfel, un intinzator curea pompa hidraulica Bobcat T870 este responsabil de tinerea in tensiune a curelei de transmisie dintre volanta si pompa hidraulica.

Super serviciu de consultanta gratuit

La baza oricarui parteneriat de succes, se afla o comunicare transparenta si directa. Tinem la fiecare client care ne-a trecut pragul, tocmai din acest motiv ii oferim beneficii la care nici macar nu a visat! Prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuit, ai parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt de tara te afli. Contacteaza-ne!

Grija noastra pentru clienti este una aparte, motiv pentru care nu uitam sa adaugam in coletul tau si certificatul de garantie. Astfel, un intinzator curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T870 dispune de 6 luni de garantie pentru defectiunile din fabrica.

Livram cu drag, oriunde! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar un intinzator curea pompa hidraulica Bobcat T870 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Timpul te preseaza? Nu-i nicio problema! Ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului pentru a ridica personal piesa de schimb. Tu alegi!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! De asemenea, poti apela si la ajutorul nostru. Avem o echipa dornica sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola: 76mm
• Lungime = 35,5mm
• Distanta intre rola si arc = 90mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura