Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea transmisie miniincarcator Bobcat T770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T770
Cod produs
QN1UCZPI-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand te gandesti la un intinzator curea transmisie Bobcat T770 stim ca nu o faci indelung. Ce e un intinzator? La tine in minte rimeaza cu malaxor. Sau poate peste rapitor. Si te poti juca asa pana cand utilajul tau incepe sa tremure exact din cauza rapitorului… in fine, a intinzatorului. Si parca nu mai ai chef de joaca. Nu desconsidera nicio o piesa din sistemul de transmisie al utilajului tau, caci nu este idea cea mai buna. Daca il suni pe consultantul nostru iti va spune cat de important e. Desigur, il va impacheta si-l va trimite. Rapitor…

Noi, romanii, avem o aplecare speciala in a surprinde aspect ale vietii in maxime si zicale. Iar unele zici ca le-ai inventat tu!  Unul spune plastic “a zburat puiul cu ata”. In termeni de oportunitate, chiar asa este. Daca nu iti respecti utilajul, daca nu ii faci la timp: alimentarea, reviziile si reparatiile, s-ar putea sa ramai cu cuibul gol, iar pasarea sa plece catre tarile calde. Asculta, asadar, sfaturile consilierilor nostri, recomandarile privind un plan de revizii sau de piese compatibile si de calitate. Ei stiu foarte bine sa lege ata si sa tina puiul pe langa curte.

Intinzator curea transmisie Bobcat T770 invarteste, tac tac tac...
Intinzatorul nostru are o durata de exploatare mult mai mare decat solutiile aftermarket. Foloseste-l cu incredere ca sa previi uzura prematura a curelei de transmisie. Pe cale de consecinta vor scadea, in timp, cheltuielile de mentenanta ale utilajului.

Nu trebuie sa alegi, trebuie sa culegi
Informatia inseamna putere. Iar puterea nu sta in muschi ci in inteligenta care ii pune la treaba. Apeleaza, asadar, la noi ori de cate ori ai nelamuriri sau doresti sa afli ceva despre o piesa sau despre o nelamurire legata de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate informatiile si asistenta. Toate recomandarile sunt gratuite. Puterea consta in disponibilitatea de a-ti ajuta partenerul atunci cand il doare.

Garantie
Tanarul intinzator curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat T770 a facut hapciu? Scartaie din toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem inlocuitor. Unul absolut nou. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Maximizam eficienta pe toate laturile activitatii noastre. Inclusiv pe cel legat de expeditie. La noi este ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.  Mai departe ne ocupam noi.

Montaj
Vei ajunge si la montaj. Inevitabil. Nu incerca a faci si tu ce vezi pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de cele mai multe ori, nu. Cauta neaparat un mecanic de talia aceea ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice

• diametru rola = 127mm
• distanta intre gaurile de prindere = 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura