Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 753
Cod produs
R6ALC12H-NP
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam acest simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 753 nou nout! Este un produs de top si te asiguram ca nu ii sta in obisnuinta sa dezamageasca! Produs din cele mai rezistente materiale, manuit cu grija pana in depozitele noastre, aceasta piesa de transmisie iti asigura linistea de maine. Nimic nu te face mai fericit ca un utilaj in perfecta stare, deci ce mai astepti?!

Nu te-am convins ca este alegerea perfecta? Gandeste-te cata presiune este pe umerii utilajului tau, care trebuie sa te multumeasca mereu! Nu merita tot ce este mai bun?

Stocurile ACN Piese Utilaje sunt verificate zilnic, astfel incat toate produsele de care ai nevoie sa iti stea la dispozitie. Nu te obosi sa cauti si in alta parte un asemenea simering pompa hidraulica. Chiar esti norocos ca ne-ai gasit. Oferim produse de calitate, garantie fiecarui produs, livrare prompta si consultanta tehnica gratuita! Ah, am uitat! Avem chiar si ateliere care te pot ajuta cu montajul. Si ghice ce… Primesti garantie si pe manopera!

Rolul unui simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 753 este acela de a se asigura ca lubrifierea nu se pierde!
Scopul sau in viata il reprezinta perfecta etansare, pentru a nu ajunge impuritati in interiorul sistemului pe care este montat. Atributiile sale sunt destul de solicitante, astfel ca aceste piese se distrug in general din cauza suprapresiunii existente in acel sistem pe care il protejeaza. Uneori insa, deteriorarea survine din exterior, din pricina agentilor corozivi din lichidul hidraulic. In timp, acestia ajung sa distruga materialul simeringului si nu numai.

Un produs si servicii pe care cu siguranta le vei tine minte!
Serviciile noastre au fost gandite cu atentie, pentru ca tu sa ai cea mai frumoasa experienta alaturi de noi. Nu stii care dintre piese sunt compatibile cu utilajul tau? Echipa de asistenta tehnica se va ocupa de asta. Si ce sa vezi? Totul este gratuit!

Pentru orice defect din fabricatie, noi iti oferim o garantie de 6 luni. Pentru orice alte informatii suplimentare despre acest simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat 753 - contacteaza echipa noastra de consultanta!

Un astfel de simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 753 ajunge la tine in doar 24 de ore. Fii pe faza si ramai aproape de telefon! In orice moment curierii te pot suna!

Nu lasa toata munca pe umerii tai! Lasa montajul in mana specialistilor pentru a te asigura de o buna functionare!

Specificatii tehnice

25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura