Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 753
Cod produs
Z3P8OBUM-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe aceasta pagina, nu ai facut-o cautand vreo firma de catering. Stim ca ai o problema legata de bara de functionare a utilajului tau. Acest adaptor actuator miniincarcator Bobcat 753 s-ar putea sa fie chiar piesa de care ai nevoie. Ca sa fii sigur, formeaza numarul de telefon afisat sau scrie-ne un mesaj. Un consilier te va prelua imediat si te va indruma catre produsul dorit. Noi iti oferim siguranta in exploatare si siguranta in comunicare. Te asteptam!

Depozitul nostru este locul in care se intalnesc trecutul cu viitorul. Colegii nostri parcurg istoria tehnica de la un capat la altul. Asadar, chiar daca ai in parc utilaje care au prins Revolutia, chiar daca tocmai ti-ai adus in parc ultimul model de miniincarcator, noi avem pentru fiecare piesele de schimb necesare. Sunt diferite, de la cele simple ale modelelor foarte vechi, pana la cele mai moderne de astazi si maine. Avem loc pentru toate. Fiecare utilaj este important. Apeleaza cu incredere!

Un adaptor actuator miniincarcator Bobcat 753 care te deserveste!
Aceasta piesa are rolul de a adapta diferitele versiuni mai noi de actuatoare cu utilajele de productie ceva mai veche. Ele functioneaza pe principiul sau similar cu o reductie sau un niplu cand ai nevoie sa imbini tevi de toli diferiti. Este un element de mica dimensiune dar de care ai mare nevoie atunci cand vrei sa schimbi actuatorul.

Suntem pe solicitarea ta, o rezolvam acum!
Stim ca de important este sa ai alaturi pe cineva atunci cand nu poti rezolva singur unele probleme tehnice. Noi suntem aici, gata sa intervenim chiar in miezul lor. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a defectiunii, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de lucru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa escaladeze. Mizeaza pe noi!

Acest adaptor actuator pentru miniincarcator Bobcat 753 vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si se refera la defectiunile din fabrica. Rareori apar astfel de situatii, dar este bine sa fii asigurat in fata surprizelor neplacute. Si daca se intampla evenimentul, schimba piesa fara probleme cu una noua, fara niciun cost.

In lumea constructorilor, timpul este la fel de important ca profitul si au o legatura directa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb este o etapa cu mare greutate. Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau te invitam sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal piesa de schimb necesara. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Cad ajungi la momentul montajului unei piese de schimb, te sfatuim sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana carpacilor, sunt pe toate drumurile, precum capusele vara. Acestia doar iti iau banii. Iar utilajul tau se va strica din nou prematur. Nu te zgarci la final.

Specificatii tehnice

• Diametru gauri interioare: 16x23,7x30x22x33mm
• Material aluminiu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura