Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 753
Cod produs
W9QRTVBK-RA
Out Of stock
Descriere
Iata un alt produs de marca, ce cucereste piata pieselor de schimb: un astfel de prezon miniincarcator Bobcat 753 este o componenta perfect compatibila cu miniincarcatorul pe care il detii. Prezonul nostru - semnat Bobcat - este atat de rezistent si fiabil, incat ne simtim increzatori sa putem sa-ti aducem doar cele mai bune piese, oricand, pentru tine! Paseste in lumea pieselor originale, din gamele de top!

Achizitioneaza si tu, la o super oferta, acest articol fabricat din cele mai bune materii prime, verificat de nenumarate ori in fabricile de productie! Producatorul de top si-a dorit sa poata oferi clientilor din intreaga lume articole de cea mai buna calitate si cu durata de viata sporita. Si, iata ca a reusit! Testeaza si tu acest prezon excelent!

Acest prezon miniincarcator Bobcat 753 este o alegere inspirata!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - nimic la voia intamplarii!
Suportul tehnic gratuit nu este un moft! Informatiile faine, primite la vremea lor, fac toata diferenta! Pentru ca ai nevoie sa stii care sunt produsele perfect compatibile!

Un prezon miniincarcator Bobcat 753 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Noi iti oferim toate certificarile pieselor achizitionate!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat 753 este un produs de incredere, care iti va fi de un real ajutor! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia lui, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii care este cea mai fericita piesa de schimb achizitionata vreodata? Cea care a si fost montata corect! Doar aceea isi face treaba la capacitate maxima si traieste sanatoasa mai mult decat era de asteptat!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm

Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura