Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
0PQS65IY-RB
Out Of stock
Descriere
Urmaresti cu mare interes campionatul de Formula 1, iti plac viteza si adrenalina! Ti se pare incredibil cum tehnicienii pot sa schimbe cele 4 pneuri ale unui monopost in mai putin de 5 secunde! Si utilajul tau ar trebui sa intre la boxe, are nevoie de o coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 428D noua. Iti sugerez sa o alegi pe cea fabricata de Carraro, o marca italiana, piesele lor sunt renumite pentru peformanta si anduranta!

La fel ca in campionatele de mare viteza, si pentru tine timpul e important! Tocmai de asta preferi sa lucrezi cu ACN Piese Utilaje! Specialistii lor se ocupa de tot, mai repede decat ai crede si mai ieftin decat ai spera. Piesele de care ai nevoie sunt mereu pe stoc, sunt livrate de pe o zi pe alta, si au garantia calitatii! Desi nu e obligatoriu, tu preferi sa-ti asigure tot ei montajul in cel mai apropiat service partener. Astfel stii ca nu pierzi timpul cu telefoane si programari.

Comanda acum coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 428D si poti fi sigur ca utilajul tau va trece primul linia de sosire!
La prima vedere, coroana reductoare nu pare cine stie ce, o roata metalica cu dinti la interior! Insa cei pasionati de mecanica stiu ca rolul ei este fundamental - ajuta la sporirea cuplului catre puntea principala.
Tocmai de asta e necesar sa fie robusta si fabricata cu mare precizie! O coroana de butuc noua va avea dintii perfecti, insa dupa o exploatare indelungata pot aparea probleme. Tipic, acestea vor fi legate de socurile mecanice suportate, de deteriorarea pinioanelor, sau patrunderea unor corpuri straine la contactul coroanei cu pinioanele.

Asigura-te ca nu pierzi lucrari din cauza unui utilaj defect, cere acum oferta de pret pentru o coroana reductor buldoexcavator Caterpillar 428D originala!
Nevoile afacerii tale sunt prioritatea noastra. Mandria noastra sta in serviciile ce ti le oferim, si ne bucuram sa-ti fim un partener de nadejde! Poti apela oricand la departamentele noastre specializate, noi vom identifica piesa de care ai nevoie si-ti vom oferi toate informatiile despre montaj si mentenanta.

Te vei bucura sa afli ca noua ta coroana de butuc Carraro are o garantie de 6 luni, desi rareori vine cu defecte de fabricatie. Inauntrul coletului vei gasi atat factura fiscala cat si certificatul de garantie.

Livrarea este rapida, vom lua toate masurile posibile astfel incat comanda sa ajunga la tine in maxim 24 de ore! Daca doresti, poti sa ridici personal coroana reductor pentru buldoexcavator Caterpillar 428D direct din sediul nostru. Ne-ar face mare placere sa te cunoastem si sa vorbim despre utilajele tale!

Iti sugeram sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de operatiuni, pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenajul transmisiei este esentiala.
Pentru performante maxime si rezistenta in timp, ansamblul reductor trebuie lubrifiat si etansat. Daca dantura coroanei prezinta deteriorari, sfatul nostru este sa schimbi si pinioanele, iar la etansarea transmisiei finale sa utilizezi oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura