Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala buldoexcavator Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
RAN1EXT5-RB
Out Of stock
Descriere
Iti place gradinaritul, dar urasti sa schimbi pamantul din ghivece pentru ca mereu iti intra mizerie sub unghii! Ai la indemana o solutie simpla, sa porti manusi de gradinarit. Insa utilajul tau nu are aceasta optiune, e fortat sa sufere in tacere atunci cand pietre patrund intre dintii coroanei reductoare. Durerea il macina si doar tu ii poti oferi alinarea, comandandu-i o coroana transmisie finala Caterpillar 428D noua!

Nu mai e nevoie sa-ti zica nimeni, stii ca ai nevoie de o piesa Carraro! Fiind lideri mondiali in domeniul transmisiilor de utilaje, toate piesele lor sunt un etalon al calitatii excelente. Apelezi la colaboratorii tai de incredere, echipa ACN Piese Utilaje. Ei iti trimit piesa direct din depozitul lor si iti ofera servicii de top, precum expertiza tehnica sau optiuni de montaj. Toate astea la preturi incredibil de avantajoase!

O piesa originala Carraro nu are concurenta, alege asadar o coroana transmisie finala Caterpillar 428D si descopera varful calitatii italiene!
O componenta importanta in cadrul oricarui utilaj, coroana de butuc este piesa care faciliteaza un cuplu sporit de forta catre puntea principala a utilajului. Fabricata dintr-un metal extrem de solid, dintii sai vor rezista multor abuzuri si-ti vor garanta o perioada de exploatare indelungata.
Atunci cand, intr-un final, varsta piesei isi va spune cuvantul, aceasta va fi expusa defectiunilor datorate uzurii pinioanelor, deformarii in urma socurilor mecanice suferite, sau patrunderii obiectelor straine intre coroana si pinioane.

Comanda acum o coroana transmisie finala Caterpillar 428D si-ti garantam ca performantele buldoexcavatorului tau iti vor lasa un zambet larg de satisfactie!
Nu putem pune un pret pe vasta experienta a specialistilor nostri, este inestimabila! Dar iti oferim cu drag serviciile noastre, fie ca e vorba de identificarea pieselor compatibile, proceduri de mentenanta periodica, sau indicatii de montaj.

In cazul coroanei de transmisie finala Carraro, garantia ei se intinde pe o durata de 6 luni. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite, desi foarte rar s-au ivit astfel de situatii. Pe langa piesa noua, in colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie.

Colaboram cu cei mai rapizi curieri, iar coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Caterpillar 428D va ajunge la tine in timp record, de azi pe maine! Daca doresti s-o ridici personal, esti oricand bine-venit la sediul nostru, te asteptam cu bratele deschise!

In ceea ce priveste montajul, iti sugeram sa apelezi la un expert mecanic care a mai efectuat astfel de proceduri. O atentie deosebita trebuie acordata pozitionarii corecte a tutor pieselor din angrenajul transmisiei finale.
Pentru a obtine rezultate durabile in timp, ansamblul coroanei reductoare trebuie lubrifiat si etansat cu materiale de calitate. Daca se observa deteriorari la nivelul danturii coroanei, iti recomandam sa inlocuiesti si pinioanele, iar pentru etapa de etansare sa se foloseasca oringuri si semeringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura