Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
23HTAPVF-RB
Out Of stock
Descriere
Inca de la inceputul afacerii tale ai fost pus pe treaba, ai achizionat utilaje de top de la producatori consacrati. Nu ai facut compromisuri nici cand a fost nevoie de mentenanta si servisare, ai ales mereu piese originale. Daca te regasesti in frazele de mai sus, atunci avem ceva pentru tine! Coroana butuc buldoexcavator Caterpillar 428D - fabricata in uzinele celebrului producator italian Carraro, aceasta piesa originala reprezinta un standard al calitatii.

Cine suntem noi? Echipa ACN Piese Utilaje, solutia tuturor problemelor legate de utilajele tale! Daca ai mai avut contacte cu noi, suntem siguri ca apreciezi gama extinsa de servicii pe care ti le oferim. Iar daca de-abia ne-ai descoperit, suntem convinsi ca vom deveni colaboratori pe termen lung. Vei fi incantat de faptul ca iti oferim doar piese originale la preturi foarte accesibile.

Marea lor majoritate vor fi livrate direct din depozitul nostru, dar putem aduce la comanda absolut orice piesa din orice capat al lumii - daca se fabrica, o putem procura pentru tine! Iar montajul e floare la ureche, iti putem face o programare la un service partener, sau putem trimite catre tine echipa noastra de service mobil.

Un profesionist adevarat va alege mereu calitatea, comanda coroana butuc buldoexcavator Caterpillar 428D noua!
Transmisia este unul din sistemele-cheie ale oricarui utilaj, iar coroana reductoare este cea responsabila de sporirea cuplului de forte. Ca orice alta piesa dintr-un subansamblu mecanic, are o durata de viata variabila, iar dupa un timp nu va mai functiona in parametrii. Sunt multe cauze care pot contribui cumulativ la acest lucru - socuri mecanice, deteriorarea pinioanelor, sau acumularea unor corpuri straine la contactul dintre coroana si pinioane.

Inlocuieste acum coroana butuc buldoexcavator Caterpillar 428D pentru a preveni potentiale defectiuni!
Vrem sa fim siguri ca iti oferim de fiecare data exact produsul de care ai nevoie. Avem o echipa de profesionisti care se ocupa de identificarea pieselor - chiar daca nu stii seria si codul piesei, noi o putem gasi dupa modelul utilajului tau. De asemenea, iti vom da informatii despre procedura de montaj si despre operatiunile de mentenanta periodica necesare.

Coroana reductoare Carraro beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie. In coletul in care vine piesa vei gasi atat certificatul de garantie, cat si factura fiscala.

Piesele comandate vor ajunge la tine rapid, in maxim 24 de ore! Desigur, daca doresti sa ne faci o vizita, poti ridica personal coroana de butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 428D de la sediul nostru. Contacteaza-ne acum!

Recomandarea noastra este ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata in asamblarea elementor de transmisie - trebuie acordata o atentie deosebita pozitionarii corecte a tuturor pieselor din angrenaj.
Pentru ca totul sa fie ca la carte, ansamblul reductor trebuie lubrifiat si etansat, astfel te vei asigura ca perioada de exploatare este cat mai indelungata, cu mult peste termenul garantiei comerciale.

In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura