Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 430E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430E
Cod produs
L94IR5DA-S
Out Of stock
Descriere
Gasesti acum in oferta noastra coroana din butuc pentru buldoexcavator Caterpillar 430E - o piesa originala Carraro, proiectata pentru o exploatare de anduranta. Nu mai cauta si alta parte si alege sa profiti de o oferta dintre cele mai bune! Avem o astfel de componenta pe stoc - la un pret promotional.
Coroana este componenta care preia forta de la ansamblul de pinioane din reductor si o livreaza rotii, prin intermediul butucului. De aceea este important sa alegi o piesa originala, rezistenta la uzura.

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta coroana butuc buldoexcavator Caterpillar 430E - maine o poti avea!
Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta piesa sau daca esti interesat de o solutie eficienta pentru o reparatie complexa a utilajului, suna cu incredere la numarul de telefon afisat!
Iti punem la dispozitie toate informatiile utile si iti acordam cu placere consultanta tehnica gratuita.

Coroana butuc buldoexcavator Caterpillar 430E merita cu siguranta investitia! Este asigurata de certificatul de garantie, valabil timp de 6 luni de la cumparare.

Expediem piesa in orice zona a tarii - prin curier rapid. Atunci cand coroana ajunge la adresa indicata de tine, poti sa deschizi coletul pentru a o verifica inainte de a achita rambursul. Coroana butuc Caterpillar 430E comandata se poate ridica si direct de la depozitul nostru de langa Bucuresti.

Cauti solutia optima pentru montajul specializat al noilor piese?
Atelierul mobil al firmei noastre este la dispozitia ta, oriunde in tara. Avem echipe specializate de tehnicieni in toate judetele tarii, gata sa iti vina in ajutor si sa repare buldoexcavatorul, chiar la punctul tau de lucru.
Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice
Dantura interioara: 60 de dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 175mm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 182mm
Diametrul exterior 202mm
Inaltimea totala: 55mm
Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: L94IR5DA-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura