Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 144060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 144060
Cod produs
3AMPI8DH-D
Out Of stock
Descriere
Bucsa planetara punte Carraro 144060 - o alegere ideala pentru utilajul tau! Este conceputa din cele mai bune materiale si este tratata termic, astfel incat, sa obtina o rezistenta de necontestat! Este rabdatoare cu planetara si fuzeta, suportand toate discutiile pe care acestea le creeaza! Nu le lasa sa se certe intre ele, preluand asupra ei toata presiunea. Este cel mai bun consilier, reusind sa le impace de fiecare data! Studiile le-a facut in cele mai renumite uzine din Italia, unde a invatat sa fie o piesa de top, pregatindu-se temeinic pentru a-si cunoaste utilajul pereche.

Stocurile noastre sunt atat de generoase, incat vei stii mereu ca te poti baza pe noi! Atunci cand ceilalti ridica din umeri, noi venim cu solutia! Eficient si prompt! Timpul este o resursa pretioasa, asa ca, nu e cazul sa il lasam sa se piarda inutil! Mai mult, problemele nu stiu sa ia pauza! Tu esti singurul care poate sa actioneze! Nu lasa presiunea sa te copleseasca, ia legatura cu noi!

Hai sa-ti dam o bucsa planetara punte Carraro 144060 faina!

Utilajul tau are nevoie de o astfel de bucsa planetara punte Carraro 144060 speciala, care sa-si asume rolul de a prelua uzura dintre planetara si fuzeta! In acest mod, activitatea lui este asigurata si protejata. Este o piesa deosebita, care se implica activ, devenind un produs indispensabil. Este extrem de rezistenta si pregatita pentru orice provocare!

Alege piesele utilajului tau cu atentie!

Sursa corecta de informare? Serviciul nostru de consultanta! Gratuit, extrem de accesibil si plin de detalii tehnice pretioase! O intreaga echipa de oameni faini se mobilizeaza pentru a-ti oferi tot suportul de care ai nevoie! Nu ezita sa ne contactezi! Suntem la un apel distanta!

Sa alegi calitatea este extrem de important! Si nu doar pe cea a pieselor, ci si pe cea a serviciilor! O asemenea bucsa planetara punte Carraro 144060 vine impreuna cu un certificat de garantie, pentru defectiuni din fabrica, valabil 6 luni.

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 144060 iti asteapta comanda! O poti plasa usor, folosind datele de contact de pe site. Coletul pleaca spre tine ambalat corespunzator, avand un termen de livrare de aprximativ 24 de ore. Te va gasi rapid, indiferent de locatia in care te afli, in tara! Da-ne un semn!

Atunci cand vine vorba despre montaj, iti recomandam sa fii asistat de catre un profesionist! O indrumare potrivita ii ofera noului produs sansa de a arata ce poate cu adevarat!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura