Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 142119

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 142119
Cod produs
N1KDSCZJ-D
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau isi doreste sa fie mai bun in fiecare zi! Incurajeaza-l si ofera-i toate conditiile pentru a-si desfasura activitatea in parametri optimi! Calitatea unei produs nu trebuie sa apara pe lista de compromisuri, ci din contra, pe cea care contine criteriile esentiale, atunci cand pleci la “vanatoare” de piese de schimb!

Un exemplu cert este o asemenea bucsa planetara punte Carraro 142119 existenta in depozitul nostru! Poate ca la prima vedere ti se va parea aroganta, insa te sfatuim sa o analizezi cu atentie! Merita! Este imbracata in toale de firma, achizitionate de la o uzina renumita din Italia! Sta bine pe treaba ei, facand ceea ce stie intr-un mare fel! E unsa cu toate alifiile, calita si extrem de rezistenta, perfecta pentru utilajul tau!

Da, e de marca! Si nu oricare! Dar asta nu e tot! A primit un tratament deosebit si a devenit o piesa de neratat! Garantam pentru ea si pentru ce este capabila sa faca! Suntem la un apel distanta, pregatiti sa iti oferim toate detaliile tehnice de care ai nevoie! Mai mult, suntem gata sa iti venim in ajutor cu oferte personalizate, care sa se plieze perfect pe nevoile tale! Da-ne un semn!

Aceasta bucsa planetara punte Carraro 142119 si-a propus sa te uimeasca!

Cu o astfel de bucsa planetara punte Carraro 142119 de inalta calitate, utilajul tau se poate intinde relaxat la soare! Poate sa intre in starea de vacanta, stiind ca si-a terminat rapid toata treaba! Cand ai o piesa ca cea prezentata, succesul este garantat! Rolul ei este de a prelua uzura dintre planetara si fuzeta, misiune pe care o va indeplini exemplar!

Avem pentru tine doar solutii eficiente si de durata!

Detalii pretioase cu privire la utilajul tau asteapta sa fie culese de pe buzele noastre! Este suficient sa ne dai un apel si vei simti ca, la finalul acestuia, ai devenit mai puternic, mai increzator! Serviciul de consultanta gratuita e pregatit pentru tine! Informatia corecta inseamna putere!

O asemenea bucsa planetara punte Carraro 142119 vrea sa te impresioneze! Vine insotita de un certificat de garantie de 6 luni, pregatit sa ia la rost eventualele defectiuni din fabrica.

Site-ul nostru este plin de piese! Care mai de care! Pentru o bucsa planetara punte Carraro 142119 ca aceasta, nu trebuie sa astepti o vesnicie! Pana maine e la tine, indiferent de locatia in care te afli, in tara! Pentru ca toate serviciile pe care le promovam sunt premium, livrarea este rapida, realizandu-se in aproximativ 24 de ore.

Atentia la detalii este extrem de importanta, atunci cand vorbim despre montajul unei piese de schimb! Pentru a te asigura ca tot procesul decurge ca la carte, iti recomandam sa apelezi mereu la un specialist!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura