Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 139555

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 139555
Cod produs
K93UI1TM-D
Out Of stock
Descriere
Este important sa ii dai utilajului tau exact ceea ce ii trebuie! Desi poate sa para tentant sa apelezi la alternative diverse, sperand sa scutesti o oarecare suma de bani, vei risca sa te trezesti in mijlocul oceanului, fara vesta de salvare! Iesirea dintr-o situatie problematica nu este sa te bazezi pe solutii de moment, ci sa o gasesti pe cea care ii va oferi siguranta utilajului pe termen lung!

Calitatea investita in aceasta bucsa planetara punte Carraro 139555 nu poate fi pusa la indoiala! Realizata in uzine importante din Italia, a cunoscut procedeul termic definitoriu, care a facut-o sa devina puternica si performanta!

Suntem pregatiti sa raspundem curiozitatilor tale de orice fel! Si nu pe repede inainte! Te asiguram de toata rabdarea si implicarea! Ai nevoie de piesa perfecta, care sa faca pereche buna cu utilajul tau? Suntem aici sa te ajutam sa o gasesti!

O bucsa planetara punte Carraro 139555 ca aceasta se potriveste tuturor nevoilor!

Uzura unei piese imbolnaveste utilajul! Activitatea lui depinde de gradul de deteriorare a respectivului produs. Mai mult, aceasta isi poate intinde tentaculele si asupra altor piese, cu care se afla in stransa legatura. Pentru a evita uzura dintre planetara si fuzeta, iti recomandam aceasta bucsa planetara punte Carraro 139555 speciala!

Iti sarim in ajutor si gasim rapid solutia potrivita!

Utilajul tau are o bucsa problematica? Nu-i nimic! Ne ocupam noi de identificarea acesteia si venim rapid si cu solutia! Nu iti intindem o mana de ajutor, ci intreg bratul! Ne dedicam complet si ne implicam activ, pe toata durata activitatii tale! Apeleaza la serviciul nostru de consultanta gratuita si vei fi incantat de rezultate!

Atunci cand optezi pentru o piesa din depozitul nostru, ai garantia ca ai facut o alegere exceptionala! Pentru o asemenea bucsa planetara punte Carraro 139555 primesti un certificat de garantie de 6 luni, ce acopera eventualele defectiuni din fabrica.

O astfel de bucsa planetara punte Carraro 139555 te asteapta pe site! Dupa ce ai intalnit-o virtual, iti vei dori sa o cunosti si personal. Stim ca rabdarea nu este un punct forte, atunci cand utilajul tau sta pe dreapta, in asteptarea ei, asa ca ti-o trimitem in aproximativ 24 de ore, prin intermediul serviciului de curierat rapid!

Legat de montaj, te sfatuim sa il faci cu cap! Nu te lasa sedus de simplitatea acestei piese de schimb! Alaturi de calitatea incontestabila a noului produs, o instalare profesionista iti va garanta intotdeauna o utilizare indelungata a acestuia!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura