Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic  Bobcat A220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A220
Cod produs
DUA9CM4I-RA
Out Of stock
Descriere
Stii de ce ai nevoie de acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat A220 dedicat miniincarcatorului tau?
Pentru ca nu ai nevoie de probleme la sistemul hidraulic! Din punct de vedere ingineresc, cei de la Bobcat au lucrat neintrerupt pentru a produce articole ce pot face diferenta, folosind diverse materiale de top! Busonul nostru aerisitor nu face exceptie, fiind un produs modern, certificat si sigur!

Asa un buson aerisitor este o componenta eficienta si de maxima incredere, care va asigura pastrarea uleiului doar in interiorul sistemului hidraulic al vehiculului pe care doresti sa il exploatezi! Iar job-ul lui nu se opreste doar la atat: articolul va avea grija ca presiunea din sistem sa fie eliminata corect si in timp util!

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat A220 este un articol de incredere!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta de eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita - informatii corecte!
Este fain sa poti sa accesezi informatii tehnice corecte inainte sa achizitionezi produsele dorite. Este fain si sa stii la ce sa te astepti din partea unui produs dorit. O consiliere la momentul oportun chiar face diferenta!

Un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat A220 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Ai facut vreodata o comanda pentru ca, a doua zi, coletul sa si ajunga la tine?
Un buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat A220 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

• 38x50mm
• Material plastic
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura