Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic miniincarcator Bobcat 853

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 853
Cod produs
S5IQNF4W-RA
Out Of stock
Descriere
Cu sistemul hidraulic pur si simplu nu e de glumit! De acest sistem depinde, in mod direct, functionarea vehiculului tau, iar starea lui de sanatate este afectata imediat ce sistemul hidraulic sufera. Un astfel de buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 853 este o piesa de schimb care va asigura pastrarea uleiului doar in interiorul sistemului hidraulic al miniincarcatorului tau si va elimina corespunzator presiunea!

Nu o lungim! Ce este acest buson aerisitor de fapt? Este ultima reduta. Sau ultimul pion. Sau, mai bine, iata: ultima za din lantul sistemului hidraulic! El are o treaba importanta de facut. Asa ca noi iti sugeram ca imediat, dar imediat ce ai observat o defectiune la vechiul tau buson, sa ne suni! Iti trimitem rapid o super componenta, si nu oricare, ci una semnata Bobcat!

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic  Bobcat 853 este un produs notabil!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta de eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita este sansa ta!
Este fain sa poti sa accesezi informatii tehnice corecte inainte sa achizitionezi produsele dorite. Este fain si sa stii la ce sa te astepti din partea unui produs dorit. O consiliere la momentul oportun chiar face diferenta!

Un buson aerisitor rezervor hidraulic  Bobcat 853 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Ai facut vreodata o comanda pentru ca, a doua zi, coletul sa si ajunga la tine? Un buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 853 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

• 38x50mm
• Material plastic
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura