Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic miniincarcator Bobcat 853

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 853
Cod produs
0UH1FPCV-SC
Out Of stock
Descriere
Tocmai am primit un lot nou din gama buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 853 - precum cel din poza. Frate, dar ce bine se vinde. Ce-o fi? Curiosi, am analizat cauza. Am aflat ca am reusit sa gasim un echilibru perfect intre calitate si pret. Am realizat ca producatorul de unde il aducem este agreat de posesorii de utilaje din tara noastra. Am aflat din certificatele de calitate din ce otel e construit si ce caracteristici deosebite are. Si extindem experienta asupra  tuturor pieselor de schimb cu care ne aprovizionam. Facem bine ca sa fie foarte bine.

Activitatea intr-un depozit are, desigur, partea ei de rutina. De aceea cautam sa o facem cat mai placuta. Organizam sesiuni de informare a ceea ce apare nou pe piata. O completam cu discutiile cu clientii, care sunt intotdeauna...sa le zicem challenging. Le mai punem nume pieselor de schimb. De pilda, busonului aerisitor ii spunem ”Morocanosul”, precum piticului din poveste. Caci, nu-i asa, numai pe el l-a sarutat pe nasuc Alba ca Zapada. Facem in asa fel ca fiecare zi de lucru sa se termine cu satisfactia ca nu a trecut degeaba. Nici pentru tine, si nici pentru noi.

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 853 - premiul I cu coronita!
Defectiunile sunt incercarile pentru care ne luptam aici zi de zi. Trebuie sa stii ca acestea sunt legate de procese care se desfasoara in timp, cum este uzura, sau care apar accidental, brusc si de multe ori catastrofic pentru utilaj sau sistem. Suntem o intreaga institutie de “sanatate” tehnica gata sa prelungeasca viata si activitatea utilajelor tale.

Imi spune si mie cineva ce se intampla?
Desigur, serviciul nostru de consultanta care este integral gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa piesa, primesti economie de timp, un pachet de informatii relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri pregatiti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 853 este, de regula, o piesa de schimb rezistenta si fiabila, dar suntem constienti ca nu exista lucruri perfecte. De la fabrica produsul poate sosi cu defect. De aceea noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie.

Daca    a venit ziua sa cauti acest buson aerisitor, tot ce trebuie sa faci e sa il comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e hurry. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul nostru.

Montajul piesei de schimb este o etapa sensibila in reparatia unui utilaj.  De aceea iti recomandam un montaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura