Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
S2KFGHT6-AC
Out Of stock
Descriere
Vorba englezeasca zice: Don’t worry, be happy! (Nu-ti fa griji, fii fericit!) Insa, cum sa nu te ingrijorezi cand o piesa se strica, alta este uzata, iar utilajul tau sta blocat, pe dreapta? Cum?? Iar despre fericire… nici nu mai poate fi vorba! Dar uite cum poti sa nu-ti mai faci griji: apeland la noi! Si grijile tale dispar, iar fericirea nu mai este doar o posibilitate. Iar aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat T190 poate fi piesa care sa te scape de griji si sa aduca fericirea in activitatea ta.

Noi suntem mereu alaturi de tine. Daca esti ingrijorat, te ajutam sa depasesti situatia si sa te relaxezi. Ne extindem mereu echipa tocmai pentru a te sustine cat mai bine. Fie la depozit, fie pe teren, noi si colaboratorii nostri suntem cei de care ai nevoie de fiecare data. Cu noi, nu doar ca situatia nedorita se rezolva, ci trec si toate grijile pe care le ai cu privire la utilajele tale! Ne poti contacta oricand!

Curea transmisie miniincarcator Bobcat T190 asteapta intalnirea cu utilajul tau!
Rolul curelei este unul important pentru functionarea motorului. Aceasta conecteaza pompa hidraulica de coroana de volanta. Stii bine ca atunci cand a utilajului curea nu mai este ce a fost, in scurt timp utilajul va sta pe loc. Iar activitatea ta, la fel!
Atunci cand functionarea utilajului este impiedicata de o curea, pierzi timp si bani. Insa, daca te asiguri ca ai o piesa de calitate cum este aceasta pe care ti-o prezentam, aceasta situatie poate fi evitata. Si, poate, nu ar fi rau sa ai si una de rezerva!

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca nu stii care este piesa sau consumabilul potrivit pentru utilajul tau, te ajutam noi. A identifica corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare exemplara poate fi o provocare si atunci cand esti profesionist. Nu-ti face probleme pentru ca nu stii! Daca ne dai doar cateva informatii despre utilajul tau, noi suntem aici si te ajutam. Colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si asteapta sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie.

Un produs de calitate cum este o curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat T190 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura. Bine, asta daca nu vrei sa treci si sa ridici piesele de la noi, ocazie cu care poti sa vezi si depozitul nostru. Poate mai ai nevoie si de o alta piesa!

Orice curea transmisie miniincarcator Bobcat T190 ti-o putem livra oriunde in tara,  in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si te ajutam! Fii fara grija! Iti trimitem produsul acolo unde esti. Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site.

Vrei sa cresti durata de utilizare a piesei? Adica, vrei ca utilajul tau sa functioneze mai bine si mai mult? Atunci iti recomandam ca montajul sa fie efectuat de profesionisti cu experienta. Ai nevoie de o recomandare in acest sens? Stii deja! Contacteaza-ne si te indrumam!

Specificatii tehnice
3 randuri de dinti, fiecare cu cate 127 de dinti
L = 1510 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura