Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S205
Cod produs
MB0SYQ4H-AC
Out Of stock
Descriere
Te-ai trezit.Te-ai spalat. Te-ai imbracat. Si… ai plecat! Pentru ca activitatea ta nu poate sta pe loc. Dar ce sa vezi? Constati ca, exact ce nu-ti doreai sa se intample, s-a intamplat! Cureaua s-a uzat… Utilajul nu mai functioneaza… Nu te panica! Suntem aici pentru tine cu aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat S205 - piesa de care ai nevoie! Este o piesa de calitate, care montata corect nu se va uza repede.

Asa ca tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un telefon si sa ne spui cu ce situatie te confrunti. Noi te ajutam. Avem dorinta de a te ajuta si stim cum sa o facem pentru ca avem toate informatiile necesare. Iar daca situatia este una imobila - utilajul este blocat prin padurile sau campurile patriei - nu te panica! Vorbeste cu noi si trimitem echipajul care te scoate din incurcatura. Suntem peste tot pentru tine, noi si colaboratorii nostri!

Curea transmisie miniincarcator Bobcat S205 este o piesa importanta!
Rolul curelei este unul important pentru functionarea motorului. Aceasta conecteaza pompa hidraulica de coroana de volanta. Stii bine ca atunci cand a utilajului curea nu mai este ce a fost, in scurt timp utilajul va sta pe loc. Iar activitatea ta, la fel!
Atunci cand functionarea utilajului este impiedicata de o curea uzata, pierzi timp si bani. Insa, daca te asiguri ca ai o piesa de calitate cum este aceasta pe care ti-o prezentam, aceasta situatie poate fi evitata. Si, poate, nu ar fi rau sa ai si una de rezerva!

Serviciul gratuit de consultanta!
Daca nu stii care este piesa sau consumabilul potrivit pentru utilajul tau, te ajutam noi. A identifica corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare exemplara poate fi o provocare si atunci cand esti profesionist.

Nu-ti face probleme pentru ca nu stii! Daca ne dai doar cateva informatii despre utilajul tau, noi suntem aici si te ajutam. Colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si asteapta sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie.

Un produs de calitate cum este o curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S205 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura. Bine, asta daca nu vrei sa treci si sa ridici piesele de la noi, ocazie cu care poti sa vezi si depozitul nostru. Poate mai ai nevoie si de o alta piesa!

Orice curea transmisie miniincarcator Bobcat S205 ti-o putem livra oriunde in tara, in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si te ajutam! Fii fara grija! Iti trimitem produsul acolo unde esti. Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site.

Vrei sa cresti durata de utilizare a piesei? Adica, vrei ca utilajul tau sa functioneze mai bine si mai mult? Atunci iti recomandam ca montajul sa fie efectuat de profesionisti cu experienta. Ai nevoie de o recomandare in acest sens? Stii deja! Contacteaza-ne si te indrumam!

Specificatii tehnice
3 randuri de dinti, fiecare cu cate 127 de dinti
L = 1510 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura