Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S205
Cod produs
M2OUXNDH-RE
Out Of stock
Descriere
Un astfel de kit garnituri miniincarcator Bobcat S205 se regaseste la noi in depozit! Piesele de schimb din depozitul nostru sunt pregatite sa faca fata oricarei provocari. Intrucat au fost prelucrate cu dibacie si grija, din materiale calitative, acestea vor veni la pachet alaturi de garantia ca nu te vor lasa la greu. Avand in vedere cat de mult munceste un utilaj intr-o zi obisnuita, acesta are nevoie de suportul unor piese de schimb puternice si rezistente. Ai de unde alege in depozitul nostru!

Iti suntem alaturi oricand si oriunde! Nu le mai permite problemelor sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. Pastreaza-ti optimismul chiar si atunci cand simti ca ai ajuns la capatul puterilor. O sa simti diferenta de abordare! Atunci cand te afli sub presiunea unei situatii complicate, ne poti contacta telefonic. Ne ocupam noi de identificarea unei solutii potrivite si rapide! Raspundem prompt!

Cu noi nu exista limite! Te ajutam cu orice piesa ai nevoie!
Fiecare piesa de schimb este special conceputa pentru a imbunatati un anumit aspect ce tine de functionarea utilajului. Acest kit garnituri miniincarcator Bobcat S205 a fost special conceput pentru cilindrul de basculare/ inclinare cupa.

Te asteptam cu informatii pretioase pentru utilajul tau!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam un astfel de serviciu pentru a-ti oferi beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Pentru noi, nevoile tale si ale utilajului reprezinta o prioritate. Motiv pentru care, alaturi de noi, vei avea doar de castigat! Astfel, beneficiezi de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.

Acest kit garnituri pentru miniincarcator Bobcat S205 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica pentru defectiunile din fabrica.

In ceea ce priveste livrarea, lucrurile sunt simple! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest kit garnituri miniincarcator Bobcat S205 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Pentru ca stim cat de important este timpul pentru tine, iti oferim si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu alegi!

Montarea unei piese de schimb poate fi privita drept o sabie cu doua taisuri. Pentru a evita deteriorarea prematura a unei piese de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Mai mult, ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Piulita H = 38mm
• 3 oringuri
• 3 garnituri
• 1 simering
Trimite mesaj
Din Gura in Gura