Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S175
Cod produs
S3OF1UJ6-AC
Out Of stock
Descriere
Poate adori unele momente in care nimic nu se intampla. Putina lentoare, putina nemiscare poate fi relaxanta. Insa aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat S175 nu este pentru asemenea momente. Este pentru acele momente in care utilajul tau functioneaza la capacitate maxima. Adica, atunci cand utilajul tau se afla pe santier sau pe camp si activitatea este in plina si continua desfasurare. De fapt, atunci piesele isi pot dovedi calitatile.

Si, daca iti doresti pentru utilajele tale piese de calitate, noi ti le putem oferi. Ce faci tu este frumos si greu! Iar pentru partea mai grea a activitatii tale, cea care implica intretinerea utilajelor, ne gasesti aici. Mereu ne extindem echipa si cunostintele din domeniu. Ne poti contacta oricand doresti si de restul ne ocupam noi. Iti aducem piesa de care ai nevoie! Daca se fabrica, noi te ajutam si ea va ajunge la tine.

Curea transmisie miniincarcator Bobcat S175 este o piesa de calitate de care ai nevoie!
Chiar este! Gandeste-te putin… Ar putea motorul functiona fara ea?! Nu. De ce? Pentru ca nu s-ar mai conecta pompa hidraulica de coroana de volanta! In lipsa ei, lucrurile chiar stau pe loc! Si nu doar utilajul tau, ci si productia. Si ambele sunt la fel de importante pentru tine pentru ca inseamna si bani si timp.

Serviciul gratuit de consultanta!

Daca nu stii care este piesa sau consumabilul potrivit pentru utilajul tau, te ajutam noi. A identifica corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare exemplara poate fi o provocare si atunci cand esti profesionist. Nu-ti face probleme pentru ca nu stii! Daca ne dai doar cateva informatii despre utilajul tau, noi suntem aici si te ajutam. Colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si asteapta sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie.

Un produs de calitate cum este o curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S175 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura. Bine, asta daca nu vrei sa treci si sa ridici piesele de la noi. Asa poti sa vezi si depozitul nostru.

Aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat S175 ti-o putem livra rapid, in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Stim foarte bine ca daca este urgent, apoi chiar este! Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon afisate pe site si iti vom livra rapid produsul acolo unde esti.

Ori de cate ori o piesa este montata corect, durata de utilizare creste. Asa ca iti recomandam ca piesele de schimb sa fie montate de profesionisti cu experienta. Daca nu cunosti unul, apeleaza-ne pentru ca te putem ajuta si la acest capitol.

Specificatii tehnice
3 randuri de dinti, fiecare cu cate 127 de dinti
L = 1510 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura