Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S175
Cod produs
IWCBMN51-D
Out Of stock
Descriere
Atunci cand utilajul nu mai functioneaza corespunzator, e clar ca nu are sens sa tragi de el! Risti sa afectezi si integritatea altor componente care se afla in stransa legatura cu piesa problematica! Insistenta e uneori buna, insa nu in aceste momente! Verifica situatia si inlocuieste la timp produsul defect! Cand te ia pe nepregatite si nu stii incotro sa o apuci, nu uita ca noi suntem la un apel distanta! Venim cu solutia salvatoare mai repede decat crezi!

Ai nevoie de o curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S175 de calitate? Perfect! Chiar maine poate sa ajunga la tine! Bazeaza-te pe serviciile noastre si nu vei simti corvoada schimbului de piese! Bucura-te de senzatia aceasta de liniste si siguranta! Facem noi totul pentru tine!

La telefon sau direct la noi la sediu, dupa preferinte! Ne gasesti usor si dispusi sa impartasim cu tine toate informatiile pretioase pe care le detinem despre utilaje si piese de schimb! Ne place ceea ce facem! Pasiunea se vede prin rezultatele pe care le avem! Satisfactia ta este si satisfactia noastra! Mizam pe calitate si profesionalism, oferindu-ti toate motivele sa revii de fiecare data la noi!

Aceasta curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S175 iti motiveaza utilajul sa dea, pe teren, tot ce e mai bun!

Cuplul motorului cere o astfel de curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S175 din depozitul nostru! Utilajul tau stie ca nu poate fara ea. Pompa hidraulica il tot bate la cap sa-i faca rost de una! E clar ca nu ai loc de invartit! Este o piesa importanta, care asigura buna functionare a miniincarcatorului tau!

Avem consultanta gratuita!
De la noi primesti servicii complete! Iti ghidam pasii de la primul semn ca ceva nu este in regula cu utilajul tau! Identificam prompt piesele de care ai nevoie si ne asiguram ca ajung rapid la tine! Prin intermediul serviciului nostru de consultanta gratuita, iti oferim suport pe toata durata activitatii! Contacteaza-ne!

Atunci cand incepe sa ploua cu situatii mai putin dorite, e bine sa ai o umbrela rezistenta! O curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S175 ca aceasta ajunge la tine cu un certificat de garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Pentru aceasta curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S175 nu vei astepta mai mult de 24 de ore! Avem un super serviciu de livrare rapida! Stim ca arde! Ne poti suna la numerele de telefon afisate pe site sau poti utiliza formularul „cere oferta”! Oriunde te afli in tara, venim la tine!

Orice piesa la inceput de drum merita atentia si grija ta! Nu-i diminua sansele si durata de utilizare! Un montaj corect e miere pentru sufletul utilajului tau! Atunci cand nu stii un specialist care sa te ajute, ia legatura cu noi!

Specificatii tehnice

- 3 randuri de dinti, fiecare cu cate 127 de dinti
- L = 1510 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura