Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Cod produs
2CDXME6I-AC
Out Of stock
Descriere
Ai supravietuit tuturor incercarilor de pana acum! Ori de cate ori utilajul tau s-a defectat, ai fost acolo pentru el. Mai ales atunci cand a fost vorba de curea. Insa, de fiecare data, ti-ai fi dorit sa ai una de rezerva. Aceasta ar fi simplificat mult lucrurile. Acum, poti avea rezerva dorita! Gasesti in depozitul nostru aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat S130 de care utilajul tau poate avea nevoie oricand.

Suntem mereu aici pentru a-ti sustine activitatea. Contacteaza-ne si intreaba-ne! Avem un depozit in care gasesti toate piesele si consumabilele necesare pentru activitatea ta. Daca nu stii ce piesa este potrivita pentru utilajul tau, departamentul nostru de Consultanta te ajuta. Vei vedea cum identificarea devine o treaba usoara. Suntem aici pentru tine si pentru utilajele tale. Este chiar atat de simplu: vorbeste cu noi si noi te ajutam!

Curea transmisie miniincarcator Bobcat S130 este o piesa de calitate de care ai nevoie!
Chiar este! Gandeste-te putin… Ar putea motorul functiona fara ea?! Nu. De ce? Pentru ca nu s-ar mai conecta pompa hidraulica de coroana de volanta! In lipsa ei, lucrurile chiar stau pe loc! Si nu doar utilajul tau, ci si productia. Si ambele sunt la fel de importante pentru tine pentru ca inseamna si bani si timp.

Serviciul gratuit de consultanta!

Daca nu stii care este piesa sau consumabilul potrivit pentru utilajul tau, te ajutam noi. A identifica corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare exemplara poate fi o provocare si atunci cand esti profesionist. Nu-ti face probleme pentru ca nu stii! Daca ne dai doar cateva informatii despre utilajul tau, noi suntem aici si te ajutam. Colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si asteapta sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie.

Un produs de calitate cum este o curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S130 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura. Bine, asta daca nu vrei sa treci si sa ridici piesele de la noi. Asa poti sa vezi si depozitul nostru.

Aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat S130 ti-o putem livra rapid, in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Stim foarte bine ca daca este urgent, apoi chiar este! Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon afisate pe site si iti vom livra rapid produsul acolo unde esti.

Ori de cate ori o piesa este montata corect, durata de utilizare creste. Asa ca iti recomandam ca piesele de schimb sa fie montate de profesionisti cu experienta. Daca nu cunosti unul, apeleaza-ne pentru ca te putem ajuta si la acest capitol.

Specificatii tehnice
3 randuri de dinti, fiecare cu cate 127 de dinti
L = 1510 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura