Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Amortizor gaz Bobcat 7188108

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7188108
Cod produs
WFZXGS6T-SC
Out Of stock
Descriere
De cele mai multe ori, oportunitatile vin si pleaca! Daca nu stii sa profiti de ele la timp, risti sa ramai cu buza umflata! Noi avem grija sa tinem trenul pe loc, astfel incat sa nu experimentezi aceasta senzatie neplacuta! Vei gasi mereu piesa de care ai nevoie, in depozitul nostru!
Reinnoim constant stocul pentru acest amortizor gaz Bobcat 7188108 calitativ! Te poti baza oricand pe ajutorul nostru! Iti pastram loc la clasa I!

Alege cu incredere acest amortizor gaz Bobcat 7188108 si totul devine bun si frumos!
Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le urmaresti daca vrei sa ai un telescop functional multa vreme de acum incolo. Astfel, trebuie sa il protejezi de: deteriorari mecanice, vopseluri, medii acide sau alcaline, particule de sudare, adezivi. Respecta sfatul acesta si nu-ti vei bate capul.

Amanarea achizitionarii pieselor de schimb necesare nu va duce la remedierea problemei, ci din contra! Doar le va agrava! Daca nu actionezi la timp, risti sa fi nevoit sa mai adaugi pe lista, pe langa produsul problematic, si alte componente, aflate in stransa legatura!

Contacteaza-ne si te indrumam, astfel incat sa eviti o situatie de criza!
E de ajuns sa ne dai un apel, iar echipa noastra de consultanti se va asigura ca nu vei ramane in ceata! Facem lumina in orice situatie! Cele mai potrivite recomandari si cele mai tentante oferte le primesti din partea noastra!

Sfaturile bune sunt gratis la noi! Si orice informatie doresti sa afli! Te indrumam si iti oferim tot suportul de care ai nevoie, fara a percepe costuri! Este felul nostru de a-ti arata cat de mult apreciem munca ta si domeniul dificil spre care te-ai orientat!

Amortizor gaz Bobcat 7188108 vine insotit de toate documentele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

Plaseaza chiar acum o comanda pentru acest amortizor gaz Bobcat 7188108 din imagini! In aproximativ 24 de ore, il vei cunoaste personal, oriunde te-ai afla in tara! Mizam pe un serviciu de livrare rapida, deoarece stim cat de important este timpul in activitatea pe care o desfasori!

Montarea unei piese de schimb este, in majoritatea cazurilor, un proces destul de migalos. Pentru unii devine chiar o bataie de cap. Multi dintre noi nu avem cunostinte suficiente pentru asta. Asadar, cand iti parvine piesa, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi.

Specificatii tehnice
Tija: Diametru 8mm, L = 306mm
Corp: Diametru 28mm, L = 157mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura