Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat T250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T250
Cod produs
TJQV651R-RA
Out Of stock
Descriere
Pentru a asigura un rulaj optim al miniincarcatorului tau, te invitam sa achizitionezi acest buson rezervor motorina Bobcat T250 pe care il gasesti constant in depozitul nostru, la o oferta dintre cele mai bune! Un astfel de buson semnat Bobcat are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia. Ai inaintea ochilor o piesa de schimb perfect compatibila cu utilajul tau, una care este durabila, si usor de montat si intretinut.

Iata un articol ce contribuie activ la bunul mers al utilajului tau si pe care noi il recomandam cu prietenie. Pentru toate aspectele tehnice ce te-ar putea interesa, dar si pentru indrumari spre alegerea celor mai potrivite piese de schimb pentru utilajele tale, nu ezita sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate!

Acest buson rezervor motorina Bobcat T250 este un produs durabil!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - esti mereu in control!
Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Un buson rezervor motorina Bobcat T250 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate certificarile, lucrezi linistit!

Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste. Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat T250 va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul e o treaba serioasa. Nu poti da cu banul si nici nu te indrumam sa faci compromisuri. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect. Vei avea numai de castigat!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura