Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S100
Cod produs
9T618KFZ-RA
Out Of stock
Descriere
Acest produs prezentat acum este de o rara calitate, executat doar din cele mai bune materiale. Acest buson rezervor motorina Bobcat S100 durabil este o solutie faina si bine gandita, care va proteja atat rezervorul miniincarcatorului tau, cat si motorina acestuia! Descopera calitatile componentei noastre 100% compatibila cu miniincarcatorul pe care il administrezi!

Un astfel de buson semnat Bobcat are rolul de a inchide foarte bine rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia. Apeleaza-ne, chiar acum! Lasa echipa noastra sa iti devina aliat. Avandu-ne ca parteneri de incredere, vei incepe sa descoperi cat este de util si cat iti simplifica viata si munca o echipa de specialisti, pregatita, in fiecare clipa, sa iti ofere solutii optime, la standarde inalte!

Acest buson rezervor motorina Bobcat S100 este un produs premium!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita te pozitioneaza in top!
Imediat ce ne vei apela vei descoperi beneficii peste beneficii. O echipa pro-activa, tanara, cu stiinta la purtator, este gata sa te consilieze corect, sa te indrume fain si sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a reusi!

Un buson rezervor motorina Bobcat S100 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iar certificarea scrisa este inca un motiv ca tu sa poti avea toata increderea!

De la dorinta si pana la realizare pasul este unul tare mic! Asta fiindca noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care zboara catre tine cu viteza sunetului. Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S100 va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Asculta sfatul specialistilor! Asigura-te ca piesele de schimb sunt montate ca la carte! Un montaj corect realizat poate prelungi durata de viata a componentei instalate. Cu siguranta ca ai numai de castigat de pe urma unui montaj 100% corect!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura