Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 883

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 883
Cod produs
4DEZJSW6-RA
Out Of stock
Descriere
Un buson rezervor motorina Bobcat 883 este o piesa de schimb semnata Bobcat, care va inchide rezervorul si va pastra motorina in interiorul rezervorului. Produsul nostru de top este perfect compatibil cu miniincarcatorul tau si te asteapta la o oferta dintre cele mai prietenoase cu bugetul tau!

Componenta noastra este executata exceptional, avand la baza cele mai bune materiale, si are rolul, vital de altfel, de a pazi si pastra motorina! Vechiul tau buson nu are voie sa te pacaleasca. Poti crede ca este in perfecta stare de functionare si ca nu se va eroda niciodata. Adevarul nu este tocmai asa! In unele cazuri, va trebui sa-l inlocuiesti. Iti recomandam sa incerci produsul nostru optim, calitativ si sigur!

Acest buson rezervor motorina Bobcat 883 este un articol cu renume!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita, suportul clientilor nostri!
Noua ne place sa fim alaturi de tine! Mereu in direct contact cu nevoile si problemele tale. Nu suntem doar un furnizor. Suntem o echipa tanara, activa si implicata, care rezolva tot!

Ai toate actele de provenienta si certificare! Curat ca lacrima! Un buson rezervor motorina Bobcat 883 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Cand comanzi o piesa de schimb de la noi, ea ajunge la tine in doi timpi si trei miscari! Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 883 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Cu montajul nu e de glumit. Si nu o spunem doar noi! O spun si utilajele care stau mai mult in service decat ar fi normal. O spun si componentele care au cedat inainte de termen. Nu risca!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura