Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti motor pentru miniexcavator Komatsu PC40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC40 PC40R-7
Cod produs
AXEGD3I9-E
Out Of stock
Descriere
Set segmenti motor Komatsu PC40 - in cea mai buna varianta. Produs original Yanmar, produsul dupa care utilajul tau tanjeste, ca sa isi recapete rapid forta si eficienta.
Nu esti sigur? Noi suntem, ii cunoastem calitatea, stim ca este un produs apreciat si iti suntem alaturi. Bucura-te de oferta noastra si vei conta iar pe utilajul tau, te va ajuta zi dupa zi, va fi ca in prima tinerete.

Un asemenea set segmenti motor Komatsu PC40 este cel destinat pentru utilajele de tonaj mic!
Segmentii originali Yanmar ofera garantia unei reparatii de durata, la un pret foarte accesibil.
Avem pe rafturile noastre astfel de segmenti la cota standard, dar si pe cei pentru R1 +0.25mm sau R2 +0.5mm. La acelasi pret avantajos! Convinge-te!

Merita atentia ta! Se pot monta si pe miniexcavator Komatsu PC40R-7 fara probleme.
Consilierii firmei iti stau la dispozitie daca doresti asistenta la alegerea pieselor potrivite pentru utilajul tau sau daca te intereseaza o oferta personalizata.
Poti comanda foarte simplu acest set de segmenti motor direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate.

Ca sa fii sigur, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor asigura consultanta tehnica gratuita!
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi!

Un asemenea set segmenti motor pentru miniexcavator Komatsu PC40 nou va ajunge in orice localitate a tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Sediul nostru se afla in apropiere de Bucuresti, unde te asteptam daca preferi sa intri direct in posesia produsului comandat.

Daca esti interesat de un montaj de calitate si prompt al piesei achizitionate, il vei putea programa acum la unul din mecanicii nostri experimentati.
Executam toata gama de interventii tehnice necesare utilajului, de la operatiuni de mentenanta la montaje punctuale si reparatii complexe. Majoritatea la punctul tau de lucru.
Alte informatii despre acest serviciu optional poti primi de la unul dintre consultantii nostri tehnici. Nu te costa nimic sa te interesezi, dar poti economisi timp si bani!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura