Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC30-7

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC30-7
Cod produs
PE2C3KV5-M
Out Of stock
Descriere
Set segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC30-7 la cota de reparatie 2 (+0.5 mm), se afla in oferta noastra la un pret foarte accesibil.
Segmentii sunt originali Yanmar si ofera garantia unei reparatii de durata.

Putem livra segmentii si la cota de reparatie R1 sau standard.

Apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii nostri tehnici daca ai nevoie de ajutor la alegerea pieselor potrivite pentru miniexcavator.

Cauti un atelier specializat unde sa poti monta segmentii, fara probleme?

Noi venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse, si iti vei putea relua activitatea cat mai curand, fara intreruperi ulterioare. Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Livram segmentii oriunde pe teritoriul Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Sediul firmei se afla in apropiere de Bucuresti, unde te asteptam pentru a intra direct in posesia produsului.

Codul produsului este: PE2C3KV5-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura