Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC15-3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC15-3
Cod produs
2L6PY5RA-M
Out Of stock
Descriere
Set de segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC15-3 se recomanda pentru utilajele de tonaj mic. In oferta noastra gasiti acest set de segmenti original la un pret foarte avantajos!

Cota de reparatie este 2 (+0.5). La comanda, putem livra si la cota standard sau R1.

Livram setul de segmenti in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda aveti doua optiuni:
-Apel telefonic la numerele afisate
-Completarea formularului de pe site

Odata ce comanda a fost inregistrata, veti fi contactat de unul dintre consilierii tehnici ai firmei pentru a stabili detaliile.

Calitatea superioara a produsului ofera garantia unei reparatii de durata. Dispunem de un atelier mobil care se poate deplasa la punctul de lucru al miniexcavatorului si care poate interveni rapid si eficient asupra acestuia. Mecanicii colaboratori ai firmei pot monta piesele de care aveti nevoie in cel mai scurt timp, astfel ca procesul de productie sa poate fi reluat fara intarzieri suplimentare. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, va rugam sa contactati departamentul tehnic al firmei!

Daca avei nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor care va intereseaza, cu utilajul, apelati cu incredere la unul dintre consultantii firmei.

Deoarece solutionarea problemelor tehnice cu care va confruntati este prioritatea noastra, venim in sprijinul dumneavoastra cu oferte personalizate si solutii complete care satisfac chiar si cele exigente cerinte!

Livram setul de segmenti oriunde pe teritoriul tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, va asteptam.

Codul produsului este: 2L6PY5RA-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura