Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC28U

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC28UD-2 PC28UG-2 PC28UU-2
Cod produs
G6MQC0T9-M
Out Of stock
Descriere
Setul de segmenti propus spre vanzare este destinat folosirii in cadrul utilajelor de tonaj mic, marca Komatsu, precum PC28UD-2, PC28UG-2 si PC28UU-2.
Acest set segmenti pentru miniexcavator Komatsu PC28U are cota de reparatie a segmentilor 2 (+0.5mm). La comanda, putem livra si la cota standard sau R1.

In oferta noastra gasesti segmentii la un pret promotional.
Piesele sunt originale Yanmar si ofera garantia unei reparatii de durata. Produsul va creste si performanta motorului.

Inainte de a plasa comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Cauti un atelier specializat aproape de tine?
Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot monta piesele de care ai nevoie si pot efectua orice alt fel de reparatie, la punctul de lucru al miniexcavatorului. Interventia se va realiza in scurt timp de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea cat mai curand, fara intreruperi sau intarzieri suplimentare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Livram segmentii in toate zonele Romaniei, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul nostru, te asteptam.

Codul produsului este: G6MQC0T9-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura