Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti pentru minicompactor Komatsu JV40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu JV40CW JV40C-2 JV40CR-2
Cod produs
UB6CVIQ8-M
Out Of stock
Descriere
Set de segmenti pentru minicompactor Komatsu JV40 la cota de reparatie 2 (+0.5 mm), se recomanda pentru utilajele de tonaj mic, marca Komatsu, precum: JV40CW, JV40C-2, JV40CR-2, JV40CW-2, JV40CW-3, JV40DW, JV40DW-3, JV40W si JV40W-2.

La comanda putem livra piesele si la cota standard sau R1.

Produsul este original Yanmar si ofera garantia unei reparatii de durata.

Principalul avantaj al setului de segmenti il reprezinta raportul excelent pret/ calitate.

Pentru a te bucura de o reparatie trainica, nu doar calitatea componentelor alese este importanta, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al minicompactorului. Interventia se va realiza in scurt timp de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea cat mai curand. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse, iar utilajul va functiona din nou la capacitate maxima.

Produsul ajunge in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Sediul firmei se afla in apropiere de Bucuresti, unde te asteptam pentru a intra direct in posesia coletului.

Codul produsului este: UB6CVIQ8-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura