Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti minicompactor Komatsu JV25CW-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu JV25CW-1 JV25DW-1 JV25W-1
Cod produs
DI2ABTGN-M
Out Of stock
Descriere
Setul de segmenti pentru minicompactoarele Komatsu JV25CW-1, JV25DW-1 si JV25W-1 este destinat folosirii in cadrul utilajelor de tonaj mic.
Cota de reparatie este 2 (+0.5mm).

Segmentii sunt originali Yanmar si se afla in oferta noastra la un pret foarte accesibil.

La comanda, livram segmenti si la cotele standard sau R1. Consilierii tehnici ai firmei iti stau la dispozitie daca ai nevoie de ajutor la alegerea pieselor potrivite pentru utilajul tau sau daca te intereseaza un atelier specializat in reparatii motoare utilaje, aproape de tine.

La cerere, poti beneficia de serviciul nostru de asistenta tehnica mobila - mecanicii colaboratori ai firmei pot monta piesele de care ai nevoie la punctul de lucru al minicompactorului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Folosind acest serviciu, iti vei putea relua activitatea in scurt timp, iar utilajul va functiona la capacitate maxima.

Contacteaza-ne acum pentru a primi o oferta personalizata! Oricare ar fi problemele tehnice cu care te confrunti, impreuna putem gasi cea mai buna varianta pentru afacerea ta!

Livram setul de segmenti oriunde pe teritoriul tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Te asteptam la sediul firmei, pentru a intra direct in posesia produsului.

Codul produsului este: DI2ABTGN-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura