Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat E50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E50
Cod produs
31Y5A7FD-D
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este ca un stup de albinute muncitoare! Dar si cand zboara roiul…Tot timpul suntem cand ici, cand colo! Cautam de zor cele mai faine piese de schimb, le gasim, le facem cele mai interesante propuneri si astfel, pornesc spre noi numaidecat! Cum sta treaba? Cam asa: aducem, aranjam, impachetam, trimitem! Cand iti doresti un senzor presiune ulei motor Bobcat E50 aparte, ia legatura cu noi! Albinutele se pun in miscare si piesa ajunge rapid la tine!

Nu putem unii fara altii! Domeniul acesta al utilajelor si al pieselor de schimb este unul fascinant, atunci cand colaborarea este placuta si mai ales, fructoasa! Ne completam reciproc si facem treaba buna impreuna! Punem pret pe dorintele tale si te intampinam cu oferte personalizate, care sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte! Ai la indemana un serviciu de consultanta de top! Este gratuit si cu siguranta il vei considera mai mult decat bine-venit!

Avem pentru tine un senzor presiune ulei motor Bobcat E50 rezistent!

Cine nu are un senzor presiune ulei motor Bobcat E50 de calitate sa faca rost de unul! Oricat s-ar da rotund utilajul tau, ca el nu are nevoie, ca poate si fara, ca e descurcaret si altele, nu te baza pe cuvintele lui! Nu stie ce vorbeste! Importanta acestei piese nu poate fi contestata! Va actiona indirect, asupra motorului, avertizandu-te atunci cand presiunea uleiului motor va inregistra modificari. E cu ochii pe ea, masurand-o cu precizie!
Pentru o buna functionare, iti recomandam sa verifici periodic atat presiunea, cat si nivelul uleiului motor!

Acordam atentie tuturor detaliilor!

Deciziile intelepte aduc rezultate pe termen lung! Suntem pregatiti sa iti sarim in ajutor cu cele mai potrivite solutii, pe care le vom insoti cu detalii tehnice pretioase! Contactandu-ne, te vei bucura de o experienta deosebita si vei beneficia de un serviciu profesionist, care sa iti ofere consultanta gratuita, ori de cate ori ai nevoie! Iti recomandam doar piese de inalta calitate, la un pret avantajos! Investeste corect in utilajul tau, iar el va da cel mai bun randament! Asteptam apelul tau!

Ne preocupam de fiecare aspect! Ne intereseaza ca totul sa functioneze corespunzator, iar utilajul tau sa primeasca tratament regesc! De aceea, nu ii trimitem acest senzor presiune ulei motor Bobcat E50 fara un certificat de garantie, pentru eventuale defectiuni din fabrica! Este valabil 6 luni.

Poti confirma comanda pentru acest senzor presiune ulei motor Bobcat E50 folosind datele de contact de pe site. Ori prin intermediul formularului, ori telefonic. Ulterior, piesa va ajunge la tine intr-un termen de aproximativ 24 de ore, indiferent de locatia din tara, in care te afli!

Un montaj executat impecabil cere maini calificate! Este un aspect de care trebuie sa tii mereu cont! Altfel, e pacat de piesa! Nu o sacrifica! Daca nu stii un specialist, iti putem recomanda noi unul! Ia legatura cu noi!

Specificatii tehnice
• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura