Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
XZ4F3B9S-D
Out Of stock
Descriere
Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 322 iti va transmite informatii pretioase, care te vor ajuta sa actionezi la momentul potrivit! Nu il ignora! Atunci cand ramai fara presiune de ulei, motorul se poate incalzi, existand riscul de a se cala! Presiunea scazuta a uleiului poate cauza probleme serioase pe termen lung! Nu neglija acest aspect!

Un senzor te calitate iti aduce doar beneficii! Te va atentiona la timp si se va defecta mult mai greu! Confectionata din cele mai rezistente materiale, aceasta piesa de schimb isi merita toate recomandarile! E constant prezenta in depozitul nostru, bucurandu-se de toata atentia noastra! Te asiguram ca o merita si pe a ta! Utilajul tau merita doar produse de top!

Pentru a preveni probleme grave si implicit mai costisitoare, este bine sa cunosti atat cauzele, cat si simptomele, in ceea ce priveste presiunea scazuta a uleiului motor. O verificare periodica te va ajuta sa identifici din timp, eventualele situatii neplacute! O intreaga echipa de consultanti e mobilizata pentru a raspunde prompt, tuturor intrebarilor tale! Contacteaza-ne!

Un asemenea senzor presiune ulei motor Bobcat 322 este extrem de eficient!

Atunci cand ajungi sa cunosti rolul unei piese de schimb, incepi sa intelegi importanta fiecareia! Un astfel de senzor presiune ulei motor Bobcat 322 din portofoliul nostru impresionant de produse, are misiunea de a masura presiunea uleiului motor. Un aspect important de care trebuie sa tii cont, daca iti doresti ca utilajul tau sa functioneze corespunzator, este sa verifici din cand in cand, nivelul si presiunea uleiului. Astfel, vei reusi sa previi aparitia unor defectiuni grave la motor!

O investitie de calitate iti va aduce rezultate pe masura!

Nu planifica singur achizitia unei piese de schimb! Un tovaras de drum este mereu bine-venit! Suntem gata sa ne alaturam experientei tale, pentru a o face una de neuitat! Avem un serviciu magnific, care iti acorda consultanta gratuita, indiferent de problema cu care te confrunti, atunci cand vine vorba de utilajul tau! Pentru cele mai exacte informatii, ia legatura cu noi si te vom indruma catre cele mai potrivite solutii!

Toate piesele care parasesc depozitul nostru pleaca ambalate corespunzator! Acestui senzor presiune ulei motor Bobcat 322 nu-i lipseste nici certificatul de garantie, care acopera eventualele defectiuni din fabrica, pentru o perioada de 6 luni.

Atunci cand comanzi de la noi, nu e nevoie sa dai telefoane peste telefoane, pentru a afla ce se intampla cu piesa ta si de ce nu mai vine! Imediat ce ai plasat comanda telefonic sau pe site, utilizand campul „cere oferta”, acest senzor presiune ulei motor Bobcat 322 se echipeaza rapid si pleaca spre tine! In aproximativ 24 de ore se prezinta la destinatie, indiferent de locatia unde trebuie sa ajunga in tara! Interesant, nu-i asa?

Pasul final, cel al montajului ridica, de cele mai multe ori, diverse dileme! Este sau nu este in regula, ca o piesa sa fie montata de oricine se pricepe? Ei bine, noi te indrumam sa apelezi mereu la specialisti! Acestia iti vor putea garanta lucrarea si iti vor oferi certitudinea unui montaj corespunzator, care nu va scurta durata de viata a produsului.

Specificatii tehnice:
• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura