Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat 321

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 321
Cod produs
ZU629OMG-D
Out Of stock
Descriere
Un lucru este cert! Investitia in piese de schimb, de calitate superioara, contribuie la cresterea duratei de functionare a utilajului tau! Un astfel de senzor presiune ulei motor Bobcat 321 deosebit va face fata cu brio activitatii intense pe care acesta o desfasoara! Tinem sa te informam ca o astfel de piesa asteapta cuminte, pe raft, comanda ta! Nu lipseste niciodata din depozitul nostru! Avem noi grija de acest lucru! Cu un astfel de produs, e ok sa ai asteptari mari! Este fabricat din materiale rezistente, de calitate, reusind sa-ti impinga utilajul catre atingerea performantei!

Cele mai bune alegeri sunt cele care iti ofera rezultate extraordinare, pe termen lung! Utilajul tau va da sau nu va da randamentul pe care ti-l doresti, in functie de puterea componentelor si de calitatea acestora! Un maratonist va ajunge la linia de finish daca este bine antrenat si poarta incaltari adecvate, rezistente si performante! Asa si miniexcavatorul tau! De la piesele puternice, va avea tot sprijinul pentru a atinge succesul!

Pretul de achizitiei al acestui senzor presiune ulei motor Bobcat 321 este foarte avantajos!

Atunci cand ajungi sa cunosti rolul unei piese de schimb, incepi sa intelegi importanta fiecareia! Un astfel de senzor presiune ulei motor Bobcat 321 din portofoliul nostru impresionant de produse, are misiunea de a masura presiunea uleiului motor. Un aspect important de care trebuie sa tii cont, daca iti doresti ca utilajul tau sa functioneze corespunzator, este sa verifici din cand in cand, nivelul si presiunea uleiului. Astfel, vei reusi sa previi aparitia unor defectiuni grave la motor!

Echipat cu produse de calitate, miniexcavatorul tau va da randamentul dorit!

Nu planifica singur achizitia unei piese de schimb! Un tovaras de drum este mereu bine-venit! Suntem gata sa ne alaturam experientei tale, pentru a o face una de neuitat! Avem un serviciu magnific, care iti acorda consultanta gratuita, indiferent de problema cu care te confrunti, atunci cand vine vorba de utilajul tau! Pentru cele mai exacte informatii, ia legatura cu noi si te vom indruma catre cele mai potrivite solutii!

Toate piesele care parasesc depozitul nostru pleaca ambalate corespunzator! Acestui senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat 321 nu-i lipseste nici certificatul de garantie, care acopera eventualele defectiuni din fabrica, pentru o perioada de 6 luni.

Atunci cand comanzi de la noi, nu e nevoie sa dai telefoane peste telefoane, pentru a afla ce se intampla cu piesa ta si de ce nu mai vine! Imediat ce ai plasat comanda telefonic sau pe site, utilizand campul „cere oferta”, acest senzor presiune ulei motor Bobcat 321 se echipeaza rapid si pleaca spre tine! In aproximativ 24 de ore se prezinta la destinatie, indiferent de locatia unde trebuie sa ajunga in tara! Interesant, nu-i asa?

Pasul final, cel al montajului ridica, de cele mai multe ori, diverse dileme! Este sau nu este in regula, ca o piesa sa fie montata de oricine se pricepe? Ei bine, noi te indrumam sa apelezi mereu la specialisti! Acestia iti vor putea garanta lucrarea si iti vor oferi certitudinea unui montaj corespunzator, care nu va scurta durata de viata a produsului.

Specificatii tehnice:

• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura