Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat E45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E45
Cod produs
N39LIY0B-D
Out Of stock
Descriere
Prioritatea noastra este si va fi rezolvarea rapida a problemei care-ti supara miniexcavatorul, dar nu oricum, ci in cel mai eficient mod! Acest senzor presiune ulei motor Bobcat E45 deosebit, pe care il vezi in pozele alaturate, este un produs puternic, pregatit sa isi indeplineasca rolul cu succes! Desi nu este o piesa de dimensiuni mari, isi stie partitura pe de rost si e pregatit sa se puna in valoare! Este un paznic de nadejde si se va dedica complet utilajului care-l va gazdui!

Pentru ca o piesa de schimb sa devina aleasa trebuie sa indeplineasca mai multe criterii! Atunci cand aceasta este fabricata respectand cele mai inalte standarde de calitate, apare sentimentul de incredere. Intervine automat siguranta ca ai decis cerebral, iar alegerea inteleapta pe care ai facut-o, ii va asigura utilajului tau o functionare corespunzatoare pe termen lung! Ia legatura cu noi si iti vom ghida pasii!

O bucurie pentru utilajul tau? Acest senzor presiune ulei motor Bobcat E45 de inalta calitate!

Cine nu are un senzor presiune ulei motor Bobcat E45 de calitate, sa faca rost de unul! Oricat s-ar da rotund utilajul tau, ca el nu are nevoie, ca poate si fara, ca e descurcaret si altele, nu te baza pe cuvintele lui! Nu stie ce vorbeste! Importanta acestei piese, nu poate fi contestata! Va actiona indirect, asupra motorului, avertizandu-te atunci cand presiunea uleiului motor va inregistra modificari. E cu ochii pe ea, masurand-o cu precizie! Pentru o buna functionare, iti recomandam sa verifici periodic atat presiunea, cat si nivelul uleiului motor!

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza-ne!

Deciziile intelepte aduc rezultate pe termen lung! Suntem pregatiti sa iti sarim in ajutor cu cele mai potrivite solutii, pe care le vom insoti cu detalii tehnice pretioase! Contactandu-ne, te vei bucura de o experienta deosebita si vei beneficia de un serviciu profesionist, care sa iti ofere consultanta gratuita, ori de cate ori ai nevoie! Iti recomandam doar piese de inalta calitate, la un pret avantajos! Investeste corect in utilajul tau, iar el va da cel mai bun randament! Asteptam apelul tau!

Ne preocupam de fiecare aspect! Ne intereseaza ca totul sa functioneze corespunzator, iar utilajul tau sa primeasca tratament regesc! De aceea, nu ii trimitem acest senzor presiune ulei motor Bobcat E45 fara un certificat de garantie, pentru eventuale defectiuni din fabrica! Este valabil 6 luni.

Poti confirma comanda pentru acest senzor presiune ulei motor Bobcat E45 folosind datele de contact de pe site. Ori prin intermediul formularului, ori telefonic. Ulterior, piesa va ajunge la tine intr-un termen de aproximativ 24 de ore, indiferent de locatia din tara, in care te afli!

Un montaj executat impecabil cere maini calificate! Este un aspect de care trebuie sa tii mereu cont! Altfel, e pacat de piesa! Nu o sacrifica! Daca nu stii un specialist, iti putem recomanda noi unul! Ia legatura cu noi!

Specificatii tehnice
• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura