Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniincarcator Bobcat 863

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 863
Cod produs
3BMSVA1L-D
Out Of stock
Descriere
Un asemenea senzor presiune ulei motor Bobcat 863 are o acuratete deosebita! Fabricat in conditii aparte, se califica pentru rolul important cu care a fost inzestrat! Motorul utilajului tau se simte in siguranta, atunci cand stie ca presiunea uleiului e tinuta sub stricta supraveghere! Nu va porni alarma, insa iti va comunica asa cum stie el mai bine, ca situatia risca sa escaladeze si sa se transforme intr-o adevarata drama. Actioneaza numaidecat! Ia legatura cu noi!

Mereu cu gandul la utilajul tau! Pe drumul ales de tine, ne gasesti si pe noi! Dispusi sa il parcurgem si sa trecem peste obstacole impreuna! Te asiguram de tot suportul nostru, pe durata intregii tale activitati! Contacteaza-ne oricand ai nevoie de asistenta in alegerea pieselor sau iti doresti sa afli anumite informatii!

Senzor presiune ulei motor Bobcat 863 - mereu atent la utilajul tau!

Masurarea presiunii uleiului motor este o sarcina importanta, cu care a fost inzestrat acest senzor presiune ulei motor Bobcat 863 valoros! Este mereu atent cu utilajul tau, asigurandu-se ca totul se pastreaza in parametri optimi! Si acesta este un aspect important! Atunci cand o defectiune se hotaraste sa isi faca aparitia, nu va intra pe usa din fata si nici nu va porni semnalele luminoase si sonore! Daca nu ai un senzor de calitate, ai face bine sa faci rost de unul cat mai repede!

Vino sa iti alegi piesa pe care ti-o doresti!

Atunci cand privesti o piesa de schimb, iar aceasta nu-ti zice nimic, contacteaza-nei! Iti vom spune noi tot ce iti doresti sa stii! Toate detaliile tehnice, putem verifica chiar si compatibilitatea ei cu utilajul tau, iti personalizam ofertele, te indrumam catre cele mai potrivite solutii, iti oferim cele mai bune recomandari cu privire la intretinerea miniincarcatorului tau si nu numai! Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta premium, fara costuri! Este gratuit in totalitate!

Un astfel de senzor presiune ulei motor Bobcat 863 se pregateste temeinic atunci cand stie ca are un doritor! De aceea, nu pleaca de la noi fara certificatul lui de garantie, ce acopera eventualele defectiuni din fabrica, pentru o perioada de 6 luni.

Atunci cand comanzi un astfel de senzor presiune ulei motor Bobcat 863 de pe site-ul nostru, beneficiezi de un serviciu de livrare rapida! E promisiunea noastra, pe care o respectam intocmai! In aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara, acest produs va ajunge la tine! Piesele de calitate merita servicii pe masura!

Un montaj executat de un profesionist se realizeaza ca la carte, intr-un timp scurt! Fara batai de cap, cu garantia lucrarii in mana! Experienta isi va spune intotdeauna cuvantul! Daca nu stii la cine sa apelezi, pentru a nu compromite integritatea piesei, te indrumam noi!

Specificatii tehnice
• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura