Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat 428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 428
Cod produs
V2DGOMUB-D
Out Of stock
Descriere
Nu stii daca un asemenea senzor presiune ulei motor Bobcat 428 i se potriveste utilajului tau? Nu te stresa! Ne poti intreba pe noi si vei primi un raspuns numaidecat! Verificam rapid compatibilitatea piesei cu miniexcavatorul tau si iti comunicam rezultatul! Mai mult, nu te lasam cu informatia aflata pe jumatate! Primesti automat si o oferta de pret si recomandari cu privire la intretinerea ei! Daca ai si alte nelamuriri, suntem aici pentru tine! Indrazneste sa te bucuri de senzatia deosebita pe care ti-o poate oferi un serviciu profesionist de consultanta, care mai are si un plus enorm! Nu te costa nimic!

Un utilaj dotat cu cele mai performante componente, nu are cum sa nu dea randamentul dorit! Insa, te sfatuim sa il verifici periodic si sa acorzi o importanta deosebita si intretinerii acestuia! Nici piesele de schimb nu trebuie ignorate! Interesul pe care il acorzi miniexcavatorului tau se va oglindi in succesul cu care acesta isi va indeplini misiunea!

Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 428 reprezinta o solutie viabila!

Un asemenea senzor presiune ulei motor Bobcat 428 stie ce are de facut! Si treaba lui nu e usoara! Siguranta motorului utilajului tau depinde de atentia lui! Aceasta piesa deosebita masoara presiunea uleiului motor, dandu-ti de veste atunci cand ceva nu e cum ar trebui sa fie. Nu ignora importanta unui asemenea produs de calitate! Presiunea scazuta a uleiului poate afecta performanta motorului, dar si a componentelor sale! Fii prevazator! Este o calitate deosebita, de care va beneficia si miniexcavatorul tau!
Ia legatura cu noi si utilajul tau se va bucura de cele mai bune piese de schimb!

Increderea se castiga! Zi de zi ne dedicam acestui domeniu si investim in serviciile pe care le oferim, astfel incat, primul cuvant care iti va trece prin minte, atunci cand te gandesti la ele, sa fie “premium”! Un bun exemplu este serviciul de consultanta! Este interactiunea prietenoasa pe care o ai, cu o echipa minunata, ca rezultat al unui simplu apel catre noi! Fiecare consultant detine experienta si cunostintele tehnice de care ai nevoie, atunci cand o problema te-a pus la colt! Consultanta gratuita? Sigur ca da! Contacteaza-ne si te vei convinge!

Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 428 spulbera toate grijile! Vine la pachet cu celebrul certificat de garantie, care acopera eventualele defectiuni din fabrica. Este valabil 6 luni!

Plaseaza o comanda folosind datele de contact pe site! Ce urmeaza apoi, se desfasoara cu o rapiditate iesita din comun! Echipa noastra pregateste numaidecat acest senzor presiune ulei motor Bobcat 428 dorit si il trimite sa te intalneasca! Asa ca, indiferent unde te afli in tara, in aproximativ 24 de ore te vei putea bucura de noul produs! Serviciul de livrare rapida iti sta la dispozitie pentru orice piesa de schimb!

Un specialist va stii intotdeauna ce necesitati de montaj are o anumita piesa de schimb! Experienta isi va spune cuvantul, transpunandu-se ulterior in rezultatele pe care le vei obtine de la utilajul tau! Permite-i produsului achizitionat sa dea randamentul dorit, oferindu-i o instalare profesionista!

Specificatii tehnice

• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura