Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniexcavator Bobcat E14

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E14
Cod produs
WD752KN8-RA
Out Of stock
Descriere
Stii ceva? Miniexcavatorul tau are nevoie de piese de schimb rezistente. Sigure. Care sa tina piept exploatarii si care sa nu cedeze. Miniexcavatorul tau este mana ta forte si de el depinde rezultatul muncii tale. Asa ca, un astfel de buson rezervor motorina Bobcat E14 este una dintre sugestiile pe care noi le lansam catre tine! Articolul te va intampina in depozitul nostru, aflandu-se la o oferta dintre cele mai faine!

Un astfel de buson semnat Bobcat are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia. Preturile unui buson variaza intotdeauna in functie de brand-urile producatoare, insa te asiguram ca la noi vei gasi intotdeauna oferte de pret dintre cele mai bune. Cat despre producatorii componentelor, Bobcat nici nu are nevoie de reclama.

Acest buson rezervor motorina Bobcat E14 este o piesa de schimb rezistenta si sigura!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita este ajutorul tau!
Consultanta gratuita este mai mult decat o sansa la informatie sigura! Este relationare corecta si de incredere. Este sprijin corect acordat! Este o prietenie stransa in jurul unui scop!

Fiecare chitanta, adeverinta sau certificare va fi in posesia ta! Un buson rezervor motorina Bobcat E14 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea nu e o piatra de moara: comanzi, primesti! Nimic complicat, din contra! Un buson rezervor motorina pentru miniexcavator Bobcat E14 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii ca montajul unei noi componente e ca o rascruce de drumuri. Ori alegi corect, ori ai hartoape inainte. O piesa de schimb buna nu face toata diferenta, decat daca este montata corespunzator! Ceea ce te indemnam sa faci!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura