Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina Bobcat V519

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat V519
Cod produs
M8QYB6SI-RA
Out Of stock
Descriere
Rezervorul incarcatorului tau da semne de rugina? Busonul acestuia pare ca nu mai inchide corect rezervorul? Utilajul da semne ca pierde motorina? Toate aceste simptome pot fi dramatice, pe cand rezolvarea este mai simpla ca niciodata! Ai nevoie de un buson rezervor motorina Bobcat V519 nou, rezistent si eficient! Iti vei putea pune la munca utilajul fiindca stii ca ai pus motorina la adapost, in rezervor.

Acest produs este executat la cele mai inalte standarde, avand la baza cele mai bune materii prime! Componenta pe care o prezentam acum este perfect compatibila cu incarcatorul tau telescopic si are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia. Descoper-o, la o oferta dintre cele mai faine!

Acest buson rezervor motorina Bobcat V519 este o piesa de schimb durabila!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - alegeri inspirate!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie! Un buson rezervor motorina Bobcat V519 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri! Un buson rezervor motorina pentru incarcator telescopic Bobcat V519 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura