Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina Bobcat V518

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat V518
Cod produs
5DRY1BNC-RA
Out Of stock
Descriere
Un buson rezervor motorina Bobcat V518 este cea mai buna alegere atunci cand esti dornic sa achizitionezi doar articole durabile si rezistente! Poti apela la specialistii nostri pentru consiliere tehnica, ei sunt mai mult decat veseli sa iti ofere sprijin! Serviciul nostru de consultanta iti sta la dispozitie in fiecare moment, gratuit, ori de cate ori ai o nedumerire sau o alegere de facut!

Componenta pe care o recomandam cu fermitate are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra motorina in interiorul acestuia. Fiindca are la baza materii prime de top, fiindca a fost conceput special pentru acest tip de utilaj, fiindca este certificat de producatorul de top. Iata cum toate aceste atribute il propun ca fiind o alegere inspirata, una care va asigura un rulaj optim pentru vehiculul tau!

Acest buson rezervor motorina Bobcat V518 este o piesa de schimb eficienta!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita - munca ta fara stres!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie! Un buson rezervor motorina Bobcat V518 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri! Un buson rezervor motorina pentru incarcator telescopic Bobcat V518 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura