Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina Bobcat T40180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T40180
Cod produs
64OXJ1AC-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de buson rezervor motorina Bobcat T40180 este o piesa durabila! Dar, mai mult, ea este o investitie sigura! Componenta noastra a fost fabricata in uzinele Bobcat de catre cei mai priceputi dintre tehnicieni! Un astfel de buson este performant si eficient, 100% compatibil cu incarcatorul tau telescopic si are rolul de a inchide rezervorul, si de a pastra motorina, atat de importanta, in interiorul acestuia.
Iti prezentam, asadar, o piesa rezistenta si sigura, care te asteapta constant in depozitul nostru! Noi iti oferim suportul tehnic dat de o intreaga echipa de consultanta care iti sta la dispozitie! Afla detaliile despre acest buson direct de la expertii nostri! Apeleaza la consultantii nostri si afla care varianta este cea optima pentru tine!

Acest buson rezervor motorina Bobcat T40180 este un articol premium!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita, consiliere de incredere!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor motorina Bobcat T40180 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor motorina pentru incarcator telescopic Bobcat T40180 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj executat corespunzator te scuti de probleme! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura