Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei motor pentru miniexcavator Bobcat 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 335
Cod produs
6BWHPS10-D
Out Of stock
Descriere
Nu este un moft faptul ca iti doresti sa lucrezi fara stres cu utilajul tau! Calitatea muncii pe care o depui nu este direct proportionala cu grijile si dificultatile intalnite, ci cu rezultatele pe care le obtii la final de zi! Pentru ca totul sa se desfasoare in conditii optime, ai nevoie de piese performante, care sa reziste presiunii la care e supus miniexcavatorul tau. Acestea ii vor garanta buna functionare si il vor motiva sa duca treaba pana la capat cu succes! Asa ca, daca nu ai un senzor presiune ulei motor Bobcat 335 de top, ca cel pe care ti-l propunem noi, nu mai astepta!

Se spune ca oportunitatile sunt ca rasaritul! Daca astepti prea mult, risti sa le ratezi! Suntem aici pentru tine, cu o gama extinsa de produse, toate de cea mai buna calitate si cu cele mai corecte indrumari! Te intampinam cu solutii viabile, care sa asigure utilajului tau o buna functionare pe termen lung! Nu ezita sa ne contactezi!

Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 335 are propria poveste!

Importanta acestui senzor presiune ulei motor Bobcat 335 este de necontestat! Acesta masoara presiunea uleiului motor, ajutandu-te sa stii din timp cand utilajul tau incepe sa aiba probleme! Atunci cand stii cu ce te confrunti, e simplu sa actionezi! Verifica periodic nivelul uleiului motor si presiunea acestuia si vei tine lucrurile sub control! Motorul utilajului tau este o componenta indispensabila, care merita atentia ta!

O intrebare nu-ti da pace? Suna-ne! Avem consultanta gratuita!

Ne dorim ca lucrurile sa functioneze mai ceva ca unse! Pentru asta, acordam tot interesul serviciilor pe care ti le furnizam! Te poti baza pe noi pentru orice nelamurire ai, referitoare la utilajul tau sau la vreo piesa de schimb! Nu ne aflam pe taramuri mlastinoase, deoarece este un domeniu pe care il stapanim extrem de bine! Si suntem incantati sa putem sa iti impartasim din experienta si cunostintele noastre, ori de cate ori ai nevoie! Serviciul de consultanta este gratuit si te asteapta!

Increderea in alegerea facuta, este extrem de importanta! Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 335 este asigurat pentru o perioada de 6 luni, pentru eventualele defectiuni din fabrica! Se intampla extrem de rar o astfel de situatie, insa certificatul de garantie va alunga grijile!

Fie ca ne contactezi telefonic sau folosesti formularul „cere oferta”, existent pe site, ne miscam extrem de repede! Acest senzor presiune ulei motor Bobcat 335 are un termen de livrare fantastic, de aproximativ 24 de ore! Serviciul de curierat se va asigura ca vei intra in posesia piesei cat mai curand, indiferent unde te afli in tara! Acesta este doar un alt serviciu de top, pe care ti-l punem la dispozitie! Timpul este o resursa pretioasa! Noi ti-l respectam!

Uite piesa, nu e piesa! Situatia aceasta se poate intampla atunci cand nu apelezi la un serviciu de montaj de calitate! Unul necorespunzator poate afecta integritatea produsului, ducand la reducerea duratei de folosinta a acestuia sau chiar la defectarea lui! Nu e cazul sa risti! Cauta un profesionist! Nu stii unul? Iti facem noi legatura!

Specificatii tehnice

• Mufa tata cu doi pini
• Diametru filet: 10.04 mm
• Diametru cheie pentru hexagon: 25.31 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura